fbpx

UNISPORTS: Αρχή με ντέρμπι και νικητές γηπεδούχους (PHOTOS)

Ενώ στον άλλο αγώνα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικρατούσε εύκολα, στον αγώνα μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Frederick University η αγωνία χτυπούσε κόκκινο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο πρώτο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το χορό των τερμάτων με τον Αλέξανδρο Χατζηβασίλη. Το γκολ άσκησε περισσότερη πίεση στους φιλοξενούμενους, που ταξίδεψαν από την Λεμεσό. Στο 5ο λεπτό ο Αθανάσιος Αγγελή σημείωσε το 2 – 0 προδιαθέτοντας έτσι τους οπαδούς για ένα εύκολο βράδυ.

Το Frederick University δεν τα έβαλε κάτω και βγήκε ξανά μπροστά. Στο 9ο λεπτό ο Kgnijo Chifasa μείωσε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους. Η μείωση έδωσε ώθηση στην ομάδα του Μάριου Ιωάννου ενώ αφύπνισε τους γηπεδούχους. Το 3ο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15ο λεπτό από τον Χρίστο Βασιλείου. 2 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Σταύρου έγραψε το 3 – 2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αμέτρητο πάθος από τις δύο ομάδες και κανένας δεν μπορούσε πλέον να προβλέψει την κατάληξη του παιχνιδιού.

Εκεί που όλοι έβλεπαν σαστισμένοι ήρθε και η ισοφάριση, αφού στο 4ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου ο Kgnijo Chifasa σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκολ. Το γκολ έδρασε σαν ηλεκτροσόκ για τους γηπεδούχους που έβλεπαν το παιχνίδι να φεύγει από τα χέρια τους. Η άμεση απάντηση ήρθε 3 λεπτά αργότερα με τον Χρίστο Βασιλείου να σκοράρει ξανά και να ξαναδίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Η γρήγορη απάντηση επηρέασε και τις δύο ομάδες αφού δεν άφησε την ψυχολογία των γηπεδούχων να κλονιστεί. Ο χρόνος κυλούσε και το Frederick University ανοίχτηκε για να πετύχει ξανά την ισοφάριση. Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον τρόπο παιχνιδιού των φιλοξενούμενων και σημείωσαν το 5 – 3 με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Όντας ορεξάτος ο ίδιος πέτυχε το 6 – 3, 1 λεπτό αργότερα κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Το Frederick University έπαιξε αρκετές φορές με σύστημα flying goalkeeper και αυτό του στοίχησε. Στο 44’, ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης τέλειωσε το παιχνίδι σημειώνοντας το 7 – 3. Ο Kgnijo Chifasa μείωσε ξανά, σημειώνοντας και χατ τρικ στο 47ο λεπτό αλλά πλέον όλα είχαν κριθεί. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Ηλία Αβραάμ που έγραψε το τελικό 8 – 4.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Αβραάμ Η, Αντωνίου Χ, Χατζηβασίλης Α, Βασιλείου Χ, Κυριάκου Κ, Κρίκος Γ, Εφφέ Μ, Αγγελή Α, Ανδρέα Α, Χριστοφόρου Μ, Πλουτάρχου Κ, Ιακώβου Κ.

Frederick University (Μάριος Ιωάννου): Χατζηγεωργίου Χ, Πολυβίου Μ, Μακρής Μ, Μακρής Χ, Βιολάρης Σ, Ορφανίδης Κ, Σταύρου Γ, Chifasa K, Κυριάκου Μ, Ραφαήλ Μ, Καραολής Μ, Δημητρίου Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending