fbpx

Δικαίωση… Καθηγητής «τρελάθηκε» και περνάει με 5 τους φοιτητές που είχε κόψει με 4,5!

Αν σου έτυχε κι εσένα να κοπείς μάθημα με 4.5, τότε σίγουρα έχεις νιώσει στο πετσί σου τι πάει να πει «αδικία»! Βλέπεις τον βαθμό μπροστά σου και μπαμ (ή παμ – όπως το λέει ο καθένας) είναι λες τζιαι «διούν σου την με το σφυρί πας την κκελλέ»!

Και εννοείται πως για όλα φταίει ο καθηγητής που «σε έκοψε» (τζιαι ποττέ εσύ που ίσως να τα φόρτωσες στον κόκορα) και τσουπ εκεί αρχίζεις και τον στολίζεις για τα καλά.

Δικαίωση, λοιπόν, για τους φοιτητές ήρθε να δώσει ένας καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, στην Ελλάδα. Ο Δ.Α, όπως υπογράφει στο email ανακοίνωσε στους φοιτητές που είχε κόψει με 4.5 πως «το αφεντικό τρελάθηκε (γεράματα)» και τους περνάει τελικά με 5. Wow!

Δες πιο κάτω το μήνυμα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εμεις (@foititistigmh)

Πρόκειται για ένα email που ξεκάθαρα ο καθένας από εμας ως φοιτητής θα ήθελε να δει στο inbox του… αλλά πού τέτοια τύχη;!

Καλά, εννοείται πως στα comments της δημοσίευσης ο καθηγητής αποθεώνεται κι όχι άδικα, αφού όποιες και αν ήταν οι ειδικές συνθήκες που αναφέρει στο email του, αυτό που έκανε ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Μακάρι να «τρελενόταν» και κανένας καθηγητής στην Κύπρο ρε παιδιά… να δούμε κι εμείς άσπρη μέρα. Μέχρι τότε, όμως, απλά θα ευχηθούμε και θα στείλουμε το μήνυμα «μην είστε σκ*τοψυχοι ρε μ*λ*κες και μην πετσοκόβετε με 4.5». Αυτό. thanks. bye.

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα τέτοιο email από τον καθηγητή σου;!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending