fbpx

11 σημάδια ότι είσαι ο “παράξενος” της παρέας! (Part 2)

Μερικές φορές το να είσαι κανονικός, είναι λίγο βαρετό. Ίσως αυτό να ακουστεί κάπως, αλλά κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι είναι αλήθεια.

Είσαι περίεργος, είμαι περίεργος και όλοι είναι περιέργοι με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Το να είσαι περίεργος βρίσκεται μέσα σου, στο αίμα σου, στα κύτταρα σου, στο “είναι” σου και δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Η περιέργειά σου είναι στα μικρά πράγματα που κάνεις, αλλά φυσικά, δεν θέλεις να μιλήσεις γι’ αυτά, επειδή ντρέπεσαι.

tumblr_n4n39akbuL1req0yeo1_500

Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις, δεν είναι άλλο από το να γελάσεις και να το αποδεχτείς επιτέλους. Απλά σκέψου ότι μερικές φορές δεν υπάρχει τρόπος να είσαι normal τελοσπάντων, γι’ αυτό να είσαι πάντα ο εαυτός σου!

Μετά απο πολλές έρευνες σε παρέες στην Κύπρο, βρέθηκαν ότι τα σημάδια που σε κάνουν τον “περίεργο” της παρέας είναι:

 

1
Παραμιλάς φάσεις-φάσεις.

Ναι, πού εν το περίεργο; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές στην καθημερινότητα σου που λίγο-πολύ παραμιλάς και έχω να πω ότι οι συζητήσεις που κάμεις με τον εαυτό σου, ίσως είναι και οι καλύτερες. Υπάρχουν φορές που ακόμα διαφωνείς, σκέφτεσαι το ένα και μετά το άλλο, αλλά στο τέλος πάντα καταλήγεις κάπου (ευτυχώς δηλαδή 🙂 )

Ε αν δεν μιλάς με τον εαυτό σου δηλαδή, με ποιον θα μιλάς;

2
Βλέπεις σκύλο, γάτο ή οποιοδήποτε (μα οποιοδήποτε ζωντανό ζώο)…

Μεσα σε 0.003 δευτερόλεπτα, ενθουσιάζεσαι και λαλείς “Ιντα cute;;;!! Μάναααα μουυ το.”

Ακολουθεί άγγιγμα με το ζώο και μετά… Δεν αντέχεις, θέλεις το κι εσύ. Συνειδητοποιάς όμως, ότι εν να σου… ψοφήσει που την πρώτη μέρα (το καημένο…)

crying

(Προσπαθείς να μεν κλάψεις. Κλαίεις πολλά…!)

 

3
Κατασκοπεύεις τους φίλους σου, την ξάδερφη σου, τον πρώην σου…

…την γειτόνισσα που έβαλεν σκουλαρίκι πας την μύτη και νομίζει ότι είναι αππάρα. Μετά από ένα γρήγορo check στο Facebook, Instagram, Tumblr, Pinterest και Snapchat της, ξέρεις τα πάντα για τη ζωή της: τι έφαεν, τι της αρέσκει, που βρίσκεται, με ποιους βρίσκεται και τι κάμνει.

Μα εσύ χαραμίζεσαι αγάπη μου, εν κατάσκοπος στο FBI που έρπεπε να είσαι, όι τίποτε άλλο. Αλλά είσαι κυριολεκτικά ούλλη μέρα μπροστά που τα social media και μετά απορούν οι φίλοι σου πως τα ξέρεις ούλλα για τζείνους.

4
Γνωριμίες.

Είσαι το άτομο που κάμνει πιο εύκολα γνωριμίες που την παρέα σου και ξέρουν το. Ξέρεις πως να προσεγγίσεις κάποιον/α και να την/τον κάμεις φίλο/η σου. Βασικά, μερικές φορές δεν θέλεις ακριβώς να γνωρίσεις καινούρια άτομα, αλλά επειδή είσαι τόσον περίεργος και συνήθως τα μάτια πέφτουν πάνω σου, εν δύσκολο να μείνεις απαρατήρητος.

5
Πολλές φορές βρίσκεις τον εαυτό σου να κάμνει “παράξενα” πράγματα…

Όπως το να βουράς να φτάσεις το microwave πριν χτυπήσει το beep για να τελειώσει στο 0.01 δευτερόλεπτο… Σάμπως αν δεν το έφτανες, θα καιγόταν… Έκαμες το. Κάμνεις το. Και ποττέ εν θα σταματήσεις να το κάμεις! 

6
Άλλο που εν θα σταματήσεις ποττέ να κάμεις, είναι η στιγμή που θα κλείσεις το φως του διαδρόμου…

Βουράς να πάεις στο δωμάτιο σου, επειδή φοάσαι οτι κάποιο φάντασμα μπορεί να σε βουρά που πίσω.

7
Σκέφτεσαι ΠΟΣΟ διαφορετικά θα ήταν κάποια πράγματα…

  • αν είχες γιο/κόρη τι όνομα θα του/της έδινες,πως θα τον/την έντυνες κτλπ …
  • αν δεν έκαμες τζείνο το λάθος στα μαθηματικά στην 3η δημοτικού… ΓΙΑΤΙ;!
  • αν έπεφτε η Παπαρίζου στην Eurovision… ΑΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ;!
  • αν ήσουν διάσημος/η όπως την Kim Kardashian, που να… κλάσει εν να το πει στις ειδήσεις…

kim

  • αν εδιάβαζες σε τζείνο το μάθημα που πήγες αδιάβαστος στην εξέταση, επειδή βγήκες έξω “μονο για ένα ποτό” και τελικά… εγύρισες σπίτι χαράματα. #study #hard #NOΤ

Ονειρεύεσαι πολλά τέτοια και νομίζεις ότι θα άλλασε πολλά η ζωή σου, αν δεν το έκαμες τούτο και… τζείνο, ενώ στην πραγματικότητα ξέρεις οτι εν έχει σημασία πλέον. Απλά πάντα θα σκέφτεσαι το “αν …

8
Βλέπεις συμφοιτητή σου στο δρόμο, σε cafe, στο πανεπιστήμιο και φωνάζεις!

Επίσης, βουράς πάνω του/της, κάμεις κυριολεκτικά όπως τον πελλό και αγγαλιάζεις τον/την με ούλλη σου τη δύναμη, σαμπώς και έχει χρόνια να τον/την δεις ενώ… εχτές ήσασταν μαζί! ΤΡΑΤΖΙΚ ξέρω το!

9
Όταν είσαι μες το μπάνιο, νομίζεις οτι γυρίζεις video clip

Τραγουδάς, δεν ξέρεις ούλλα τα λόγια, ξαφνικά σταματά να ακούεται η μουσική που παίζει στο βάθος, ακούεις τη φωνή σου και συνειδητοποιάς γιατί ΔΕΝ είσαι τραγουδίστρια/ης ακόμα.

10
Πολλές φορές οι φίλοι σου περιπαίζουν σε με ό,τι κουβέντα και να πεις…

Νομίζουν ότι είσαι μεθυσμένος/η και αστειεύκεις, ενώ στην πραγματικότητα είσαι μια χαρά και σοβαρομιλάς! Έπαθες το; Τι; Όι; Μόνον εγώ; ΚΑΛΑΑΝ!

11
Όταν μιλάς στο τηλέφωνο, βαρκέσαι και αρχίζεις να περπατάς…

Πηγαίνεις ένα γυρό σε ούλλο σου το σπίτι και προχωράς και πάεις που το δωμάτιο του αδερφού σου, της αδερφής σου και μετά στην τουαλέτα, περνάς και που την κουζίνα και τελικά καταλήγεις στο δωμάτιο σου να βρίσκεται κρεμασμένος πάνω στην πόρταΌχι ακριβώς έτσι;

 

Τελικά, πείστηκες ότι είσαι ο περίεργος της παρέας; Τι περίεργα κάνεις εσύ;

taylor

 

Δες επίσης: 10 σημάδια ότι είσαι ο “παράξενος” της παρέας! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending