fbpx

Οι 4 πιο… “τρελοί” τύποι κολλητής φίλης! Εσύ ποιαν από αυτές έχεις;

Κάθε κορίτσι σήμερα έχει μια ή περισσότερες κολλητές φίλες. Με αυτές περνά ίσως τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της και ζει τις πιο αξέχαστες στιγμές.

Ζούμε τις φίλες μας τόσο πολύ, που κάποιες φορές αναρωτιόμαστε…

Πώς εμπλέξαμε μαζί τους;

Πάμε να δούμε τους 4 τύπους κολλητών φίλων που αναμφίβολα έχει κάθε κοπέλα!

 

1
Η “Άτε, ελάτε να φκάλουμε selfies”

Αποκλείεται να λείπει από την παρέα αυτή η κοπέλα! Στο cafe που θα πάτε, στο club, στο μπαράκι, στο γυμναστήριο, στην ταβέρνα, στη θάλασσα, στην πισίνα… Όπου και να πάτε, (ακόμα τζιαι να μεν πάτε πούποτε), αυτή η κολλητή είναι άξια να φκάλει 1 εκατομμύριο selfies.

Όχι μόνο της φάτσας της, αλλά και των υπόλοιπων κορούδων, και κάθε πράματος, ζώου, φαγιού κτλ. φυσικά που θα δει και θα της αρέσει. Οι μισές προορίζονται για Snapchat, καμιά δυο για Facebook, άτε τζι’ αλλή καμιά για Instagram, τζιαι ήμαστε πόμπα.

2
H “Πού σου νεύκω, πού πάεις;!”

Λαλείτε της κάτι τζιαι ώσπου να καταλάβει τι εννοείτε τζιαι για ποιο πράμα μιλάτε… ουυ περνά τζιαι κανένα δίωρο. Τζιαι μετά που καταλαβαίνει επιτέλους, θυμάται το μόνη της τζιαι γελά!Εν η κοπέλα τελοσπάντων που εν τα πιάνει ούλλα που την πρώτη… Τζιαι οι υπόλοιπες να την περιπαίζουν τζιαι να κάμουν χάζι μαζί της.

Όι πέτε μου, αν έλειπε τούτη η κορούα που την παρέα σας, πώς θα εκάμμετε πασιαμά; Γι’ αυτό, να την αγαπάτε ακόμα τζιαι αν είναι εκτός τόπου τζιαι χρόνου μερικές φορές (καλάν σχεδόν πάντα)!

3
3ος τύπος: Η “μουρμούρα-ιδιότροπη”

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η κολλητή που για να πάει κάπου πρέπει να της το πείτε που δυο μέρες πριν για να έβρει τι εν να φορήσει, να ξέρει πώς να σαστεί, τζιαι να εν έτοιμη στην ώρα της. Επιπλέον είναι εκείνη που αν την βάλετε να δκιαλέξει τον τόπο που θα πάτε, εν άξια να αλλάξει 500 διαφορετικές γνώμες τζιαι στο τέλος να σας πει: “Ξέρεις, βαρκούμαι να πάω έξω τελικά!“.

Ακόμα, εν εκείνη που θα την ακούσεις συνέχεια να μουρμουρά:

“Πεινώ, διψώ, Εβαρέθηκα, Εκουράστηκα, Άτε πότε εν να φτάσουμε;, Άτε πότε εν να φίουμε;”

Τζιαι γενικά για καθετί πρέπει να κάμει πρόβλημα!

4
Η “ναι κόρη, σε 5 λεπτάκια είμαι τζιαμέ”

Ξέρεις ότι τα 5 λεπτάκια της συγκεκριμένης κολλητής σου δεν θα είναι 5 φυσικά, αλλά 45 –μεν πω τζιαι 1-2 ώρες! Λαλείτε ας πούμεν μιαν ώρα που πρέπει να είσαστε σε ένα συγκεκριμένο τόπο, τζιαι ξέρετε σίουρα ότι τούτη η κολλητή σας εν να είναι τζιαμέ τελευταία.

Λαλείτε της μάνα μου ψέματα ότι εν να βρεθείτε  μιαν-δυο ώρες πριν τζιαι παίζει να αρκήσει μόνο κανένα 20λεπτο συν τις επιπλέον 2 ώρες. Ο νούρος του σσιύλλου, εν ισιώννει!γι’ αυτό, δεχτείτε την όπως είναι, τζιαι μεν προσπαθείτε να την αλλάξετε!

 

Σίγουρα, όλες έχουμε αν όχι όλους,τους περισσότερους τύπους κολλητών φίλων.

bubbles-fashion-girls-happy-hearts-favim-com-247974

Μπορεί πολλές φορές να μας σπάζουν τα νεύρα, αλλά το σημαντικό είναι ένα: Τούτες οι φίλες σου αποτελούν για ‘σένα κομμάτι του εαυτού και της ζωής σου.

Είναι οι φίλες που θα σου δώσουν την πιο όμορφη αγκαλιά όταν νομίζεις πως χάνεται ο κόσμος, που θα κάνουν καυκά με όποιον ετόλμησε να σε πειράξει, και που μαζί τους κάμνεις του κόσμου τις πελλάρες!

Αν έχεις και εσύ έτσι φίλες, τότε είσαι πολύ τυχερή!

 

Δες επίσης: 11 σημάδια ότι είσαι ο “παράξενος” της παρέας! (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending