fbpx

Μάθε πότε θα γίνουν οι τελετές αποφοίτησης των κυπριακών πανεπιστημίων για το 2024!

Άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά φτάνει στο τέλος της, κι όσο το τέλος πλησιάζει αν είσαι ανάμεσα στους τελειόφοιτους σίγουρα ανυπομονείς να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο! Εμείς πάντως ανυπομονούμε το ίδιο με ‘σένα για τις φετινές αποφοιτήσεις.

Τα κυπριακά πανεπιστήμια ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των τελετών αποφοίτησης και εννοείται σου μαζέψαμε τις πληροφορίες για να ξέρεις πότε και πού θα γίνουν!

Μάθε πότε θα πραγματοποιηθούν οι αποφοιτήσεις των κυπριακών πανεπιστημίων:

1
Πανεπιστήμιο Κύπρου

Facebook.com/@UniversityOfCyprus

To Πανεπιστήμιο Κύπρου θα διοργανώσει Τελετές Αποφοίτησης στην πλατεία του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη (με εξαίρεση την Ιατρική που θα πραγματοποιηθεί στο Σιακόλειο).

Οι τελετές θα πραγματοποιηθούν ανά Σχολή, από τις 17 μέχρι τις 21 Ιουνίου 2024 και θα περιλαμβάνουν την απονομή τόσο των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Ο μέγιστος αριθμός προσκεκλημένων που δικαιούται ο κάθε απόφοιτος είναι μέχρι 4 άτομα.

2
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

cut.ac.cy

Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει επίσημες Τελετές Αποφοίτησης για όλες τις σχολές του, στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, έτσι και φέτος.

Από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου 2024, λοιπόν, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, στις 7.30μμ, θα γίνει η απονομή όλων των τίτλων σπουδών στους Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουνίου, θα γίνει η τελετή για τις: Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας. Στις 19 Ιουνίου, για τις σχολές: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας. Την επόμενη μέρα, 20 Ιουνίου για τις: Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχολή Επιστημών Υγείας.

Οι Διδακτορικοί φοιτητές θα αποφοιτήσουν τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, ώρα 7.30 μμ., στο Αμφιθέατρο 1, κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

3
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

unic.ac.cy

Οι Τελετές Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για το 2024 θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 2 Ιουλίου, στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μπορείς να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα για την κάθε σχολή ΕΔΩ!

4
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η ολοκλήρωση των σπουδών είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής και ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται με την Τελετή Αποφοίτησης!

Γι’ αυτό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει τελετές αποφοίτησης ανά σχολή, από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 16 Ιουλίου 2024, στις 8:30 μμ.

Συγκεκριμένα, 1η θα πραγματοποιηθεί η αποφοίτηση της Ιατρικής Σχολής (13/06), στη συνέχεια ακολουθεί η Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (01/07) και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων με τη Νομική Σχολή (03/07), μια μέρα μετά (04/07) ακολουθεί η Σχολή Θετικών Επιστημών. Τέλος, (16/07) η Οδοντιατρική Σχολή ολοκληρώνει τις τελετές αποφοίτησης για το 2024. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

5
Frederick University

Facebook.com/@Frederickuniversity

Οι τελετές αποφοίτησης του πανεπιστημίου Frederick για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Ιουνίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να το δεις ΕΔΩ!

Κάθε απόφοιτος/η δικαιούται μέχρι 4 προσκεκλημένους, στους οποίους θα δοθούν προσκλήσεις που θα πρέπει να παρουσιάσουν στην είσοδο την ημέρα της τελετής!

Ευχόμαστε καλή αποφοίτηση και καλή σταδιοδρομία σε όσους αποφοιτούν φέτος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending