fbpx

Θες ένα αξέχαστο καλοκαίρι; Οι 6 καλύτερες προτάσεις για να δοκιμάσεις φέτος!

Το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός και ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε είναι ακόμα πιο μεγάλος, μιας και το πανεπιστήμιο κάνει και αυτό το διαλειμμά του.

Οι επιλογές με όσα θα μπορούσες να κάνεις πολλές, όμως μόνο και μόνο στη σκέψη του “Κάθε χρόνο τα ίδια..” σε πιάνει βαρεμάρα. Πώς να κάνεις το καλοκαίρι σου ξεχωριστό και φυσικά… αξέχαστο;

Σου προτείνω τα ακόλουθα για να κάνεις με την παρέα σου ή μόνος σου και να περάσεις φανταστικά!

 

1
Θαλάσσια Σπορ

Το πρώτο πράγμα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι τα θαλάσσια σπορ, τα οποία είναι πάντα στο προσκήνιο τέτοια εποχή. Πάρε την παρέα σου και πήγαινε για καταδύσεις – θα σε βοηθήσει να δεις μια άλλη πλευρά της φύσης, που δεν βλέπεις και συχνά.

Άλλα θαλάσσια σπορ που μπορείς να δοκιμάσεις; Το αλεξίπτωτο θαλάσσης και το fly-board, τα οποία θα σε ανεβάσουν κυριολεκτικά ψηλά και με αδρεναλίνη στο φουλ αυτό το καλοκαίρι θα σου μείνει σίγουρα αξεχαστο (άσε που θα θες να τα κάνεις ξανά και ξανά)!

2
Camping

Το camping στην παραλία αποτελεί μία σχετικά φτηνή επιλογή που θα κάνει τη διαφορά στο καλοκαίρι σου. Πάρε λοιπόν την παρέα σου και φύγατε για παραλία για όσο θέλετε!

Θα μπορούσατε να πάτε στην κοντινότερη παραλία που επιτρέπεται το άναμμα φωτιάς και να καθίσετε όλοι γύρω της, λέγοντας ιστορίες απ’ όταν ήσασταν μικροί ή τραγουδώντας τα αγαπημένα σας τραγούδια!

3
Να δεις το ηλιοβασίλεμα.

Μία φαινομενικά απλή επιλογή, αλλά στα απλά δεν βρίσκονται και τα ωραία της ζωής; Πάρε την παρέα σου, πάρτε μπύρες ή φρέσκο χυμό –αν είστε της διατροφής– και καθίστε σε ένα ψηλό ή παραθαλάσσιο μέρος για να δείτε το ηλιοβασίλεμα. Φυσικά μοναδικό ηλιοβασίλεμα θα συναντήσετε αν ταξιδέψετε στην πανέμορφη Σαντορίνη! Οι αναμνήσεις που μπορεί να φέρει μία τόσο όμορφη εικόνα της φύσης θα σας κάνει να εκπλαγείτε!

4
Beach Volley

Το volley είναι ένα υπέροχο άθλημα και γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν συνοδεύεται με παραλία. Η εμπειρία του beach volley μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σου ακόμα πιο συναρπαστικό.

Υπάρχουν πολλές παραλίες που έχουν κατάλληλα γήπεδα για beach volley, όπου θα μπορούσες να πας με την παρέα σου, όχι μόνο για να αθληθείτε, αλλά και να το διασκεδάσετε.

5
Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι ακόμα μία φτηνή επιλογή που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το βόλεμα του καναπέ και να σε βγάλει απ’ τα… “νερά” σου! Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες σε δήμους, όπου μπορείς να ενοικιάσεις ένα ποδήλατο και να δεις τον κόσμο από την πλευρά του ποδηλάτη. Δημιουργεί ένα αίσθημα ελευθερίας που πραγματικά θα σε συναρπάσει! Δοκίμασε το!

6
Συναυλίες

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή όπου πραγματοποιούνται πολλές συναυλίες από πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες! Με την πρώτη ευκαιρία, πάρε ένα εισητήριο για τη συναυλία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη και πήγαινε να τον απολαύσεις από κοντά.

Στη “χειρότερη” περίπτωση, εάν τα εισητήρια εξαντληθούν και το μέρος το επιτρέπει (π.χ. δίπλα σε παραλία), πάρε την παρέα σου εφοδιαστείτε με ποτό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας τραγουδιστή! Έτσι, γιατί όταν υπάρχει θέληση υπάρχουν και τρόποι!

Καλή παρέα, ποτό και καλή μουσική. Χρειάζεται κάτι άλλο για να γίνει αξέχαστη η βραδιά;

Εσύ τι θα ήθελες να δοκιμάσεις από τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending