fbpx

Τα 5 είδη φίλων που κατά βάθος… αγαπούμεν τους (όσα κι αν τραβούμε)!

Όλοι έχουμε μερικούς φίλους που ότι και να τους λαλείς, τζείνοι... το φκιολί τους!

Εμάθαμεν τους που πρώτο χέρι, γι’ αυτό όσο και αν μας εκνευρίζουν κάποτε…

Εμείς κατά βάθος αγαπούμεν τους!

Δείτε τους 5 τύπους που αναφερόμαστε:

 

1
Ο φίλος μου ο “Call me Back”

Αυτό το είδος φίλου το έχουμε καταχωρημένο στις επαφές μας, αλλά αντί για το όνομα του είναι γραμμένος σαν Call me Back. Γιατί; Που τον καιρό που τον εγνωρίσαμε, δεν έχει βάλει κάρτα ούτε και μία φορά! Μερικές φορές καταντά σπαστικούλλης, αλλά επειδή εν καλό παιδί… καταβάθος αγαπούμεν τον!

2
Ο φίλος μου “των 5 λεπτών”

Αυτό το είδος φίλου, ανήκει στην κατηγορία των 5 λεπτών, γιατί ότι ώρα και να κανονίσετε να βρεθείτε θα αρκήσει! Όταν τον πιάσεις τηλέφωνο, θα σου πει ότι εξεκίνησε και σε 5 λεπτά θα είναι τζιαμέ, αλλά επειδή ξερεις τον πολλά καλά, υπολογίζεις ότι 5 λεπτά δικά του εν ΜΙΑ ώρα δική σου. Μερικές φορές καταντά ανυπόφορος, αλλά επειδή ξέρουμε πως ότι και να του πεις είναι σαν να ρίφκεις αυκά του τοίχου… καταβάθος αγαπούμεν τον!

3
Ο φίλος μου “της τελευταίας στιγμής”

Αυτό το είδος φίλου, θα σε πάρει τηλέφωνο την Κυριακή το πρωί και θα σου πει να φκείτε για ποτό σε ένα μπαράκι που άνοιξε και εν σούπερ, αλλά τελευταία στιγμή θα σου στείλει μήνυμα για να το ακυρώσει. Εν τούτος που “Κανονίζει με τηλέφωνο και ακυρώνει με μήνυμα” γενικότερα. Τούτος ο φίλος μας σπάζει που τ αλήθκεια τα νεύρα μας, αλλά μόλις βρεθούμε μαζί του ξιάννουμε τα ούλλα και γι’ αυτό… καταβάθος αγαπούμεν τον!

4
Ο φίλος μας ο “Πάρακατω”

Αυτό το είδος φίλου, διακατέχεται από μπόλικη τρέλα και χαρακτηρίζεται ως Party Animal της παρέας. Εν τούτος που κουρτίζει την παρέα να φκουν για ποτό και καταφέρνει να τους πείσει ότι ώρα και να είναι, αλλά μετά το ποτό… θέλει να πάει και πάρακατω. Εν τω μεταξύ ,μπορεί να είναι και καθημερινή, να έχεις δουλειά την επομένη, να μεν είσαι σίουρος αν έπρεπε να φκεις και να τον έχεις πας την κκελλέ σου να θέλει να πάει και πάρακατω

Την επομένη εν καταφέρνεις να ξυπνήσεις το πρωί και νευριάζεις την στιγμή που εδέχτηκες να φκεις μαζί του, αλλά αν δεν ήταν και τούτος μες τη ζωή μας, εν θα σπάζε με τίποτε τούτη η μονότονη ρουτίνα, γι’ αυτό… καταβάθος αγαπούμεν τον!

5
Ο φίλος μου ο “Σσιοφέρης”

Αυτό το είδος φίλου, επιμένει πάντα να παίρνει αυτός το αυτοκίνητο, με δικαιολογίες ότι ζαλίζεται να κάθεται πίσω, ότι εν μπορεί να οδηγούν άλλοι, ότι εν θα πιει, γι’ αυτό θα είστε όλοι ασφαλείς κλπ. Τίποτε δεν ισχύει που τούτα, και ακόμα και λιώμα, να είναι εν θα παραδεχτεί ποττέ ότι δεν μπορεί να πάρει το αυτοκίνητο.

Παρ’ όλ’ αυτά, πάντα φτάνει στον προορισμό που θέλει με ασφάλεια! Όσο ξεροκέφαλος και να γίνεται κάποτε, εμείς έχουμε του εμπιστοσύνη και μπορούμε να κοιμηθούμε μέσα στο αυτοκίνητο του χωρίς έννοια, μέχρι να μας πάρει πίσω σπίτι μας, για αυτό… καταβάθος αγαπούμεν τον!

Εσένα ποιος από τους πιο πάνω είναι ο αγαπημένος σου;

 

Δες επίσης: Όλα τα είδη φίλων που μας κάμνουν άνω-κάτω τη ζωή κάθε μέρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending