fbpx

Τα 10 πιο αηδιαστικά φαγητά που τρώνε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Προσοχή! Εάν σε πετυχαίνω να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γεύμα, παράλειψε αμέσως αυτό το άρθρο.

Αν έχεις ήδη φάει, προτίμησε να βρίσκεσαι σε κοντινή απόσταση από την πιο σύντομη προς εσένα… τουαλέτα.

Αν πάλι ετοιμάζεσαι να φας σε κανένα τέταρτο… ΜΗΝ!

 

1
Εγκέφαλος σκίουρου

Όλοι έχουμε αδυναμία στο στιφάδο… μόνο που για τους κατοίκους στο Κεντάκι από τα Απαλάχια όρη, το στιφάδο περιλαμβάνει, εκτός από το κρέας του σκίουρου… και τον εγκέφαλό του! Βέβαια εάν δεν είστε λάτρεις του στιφάδου, μπορείτε να μαγειρέψετε τον εγκέφαλο σκέτο, προσθέτοντας λίγα αυγά για έξτρα γεύση!

2
Πέος από βουβάλι

Οι Κινέζοι μας απέδειξαν πολλές φορές πόσο ξεπερασμένοι είμαστε, δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα. Στην περίπτωση αυτή, θεωρώ πως ο καθένας θα επιθυμούσε να παραμείνει «ξεπερασμένος» παρά να γευτεί ένα πέος βουβαλιού που ζεί στο Θιβέτ. Σύμφωνα με τους Κινέζους, το πέος του συγκεκριμένου είδους βουβαλιού, θεραπεύει την ανδρική ανικανότητα και βοηθά το δέρμα των γυναικών! Πάντως εγώ είμαι μια χαρά και με την κρέμα νυχτώς μου!

3
Σπέρμα από μαλάκια

Δεν θα μπορούσε η Ιαπωνία να μην ανταγωνίζεται την Κίνα σε βαθμό… αηδίας! Οι Ιάπωνες έχουν ένα δικό τους τρόπο να απολαμβάνουν κρεμώδη φαγητά, και κατά προτίμηση σπέρματα από ψάρια, όπως ο μπακαλιάρος και η πεσκανδρίτσα.

4
Ούρα Αγελάδας

Και κάτι για να δροσιστούμε… Στην Ινδία τα ούρα αγελάδας θεωρούνται θεραπευτικά και καταναλώνονται συχνά! Θα τα βρείτε στις αγορές δίπλα από το γάλα και το γιαούρτι, και μάλιστα μεγάλη εταιρία στην Ινδία εξετάζει το ενδεχόμενο να προωθήσει αναψυκτικά από ούρα αγελάδας, ως ένα θρεπτικό και πολύ γευστικό ρόφημα. Ας ευχηθούμε όλοι να βουλιάξει το πλοίο την ημέρα που θα αποφασίσουν να στείλουν τέτοιο εμπόρευμα και στη χώρα μας!

5
Τηγανιτές… ταραντούλλες

Kάπιοι θωρούν τες και τραππιούν σε ρυθμούς Armin van Buuren, κάπoιοι άλλοι απλά ποτιτσινώνουν… μα οι καλλύτεροι που ούλλους εν οι Ασιάτες, γιατί όι μόνο τηγανίζουν τες, αλλά “παίζουν” και μαζί τους πρώτα πριν να τες φαάν! Καλά ακούσατε, τούτα ούλλα συμβαίνουν στην χώρα Καμπότζη της Νοτιοανατολικής Ασίας!

6
Σνακ από… σφήκες

Τελευταία ακούω παράπονα για τα πατατάκια (τσιπς) που έχουμε στην Κύπρο (πασίγνωστης εταιρίας), ότι το 70% του σακκουλιού περιέχει αέρα. Ήβρα σας τη λύση! Κάμετε τα μόνοι σας, όπως κάμνουν και οι Ιάπωνες στη πόλη Ομάτσι. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε σφήκες, να τους αλέσετε, να τους βράσετε και να τους αποξηράνετε σε μορφή σνάκ! Τέλειο;

7
Σούπα από… φωλιές πουλιών

Αν έχεις βαρεθεί τον τραχανά και την αυκολέμονη, σου έχω εναλλακτική! Πρόκειται όμως για ένα πολύ ακριβό πιάτο, για αυτό φρόντισε να το εκτιμήσεις… στην Κίνα τουλάχιστον πρέπει να πληρώσεις 65 λίρες για να το φας! Πρόκειται για την σούπα που φτιάχνεται απο φωλιές πουλιών και αποτελεί το “χαβιάρι της Ανατολής”. Συγκεκριμένα, διαλύουν τις φωλιές των πετροχελίδονων μέσα σε νερό, ώστε να γίνουν σαν ζελατίνη. Θεωρείται ότι περιέχει υψηλή θρεπτική, φαρμακευτική και αφροδισιακή αξία.

8
Έμβρυο πάπιας

Αν βαρκέσαι να καρτεράς ώσπου να γεννηθεί η πάπια και να μιαλήνει για να την κάμεις ψητή, μπορείς να την φας πριν ακόμα γεννηθεί! Τουλάχιστον στο Βιετνάμ και Φιλιππίνες έτσι κάμνουν. Μπορεί να τους δεις να περπατούν στο δρόμο και να το τρων, όπως π.χ. περπατούμε εμείς και τρώμε την πίτσα. Συνοδεύκουν το με μπύρα (σαν μεζέ) και το ονομάζουν “Balut”.

9
Xταπόδι… ζωντανό

Μόνο οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες θα μπορούσαν να το κάμουν… και εν κανεί που εν ωμό, και που λαχταρά ζωντανό, και που το τρων, και που εν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο μπορεί να έχει στη γεύση…. αρέσκει τους και το απολαμβάνουν! (Γούστα)

10
Καφές από “Φασόλια” μοσχαριού

Αυτό το είδος φαγητού ονομάζεται Κopi Luwak, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σας απασχολεί. Δεν πρόκειται για τα κοινώς γνωστά φασόλια, αλλά για φασόλια τα οποία έχουν διαπεράσει το πεπτικό σύστημα ενός ασιατικού μοσχαριού, και αφού αφοδεύτηκαν, περισυλλέκτηκαν και τελικά έγιναν καφές! Bέβαια αφού πρώτα πλύθηκαν καλά και ψήθηκαν στον ήλιο. (Τώρα καθησυχάστηκα)

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ…

Δες επίσης: Τα 7 φαγητά που ενώ θεωρούνται ανθιυγεινά ισχύει το αντίθετο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending