fbpx

Οι 5 καλύτερες ιδέες για να γίνετε μούσκεμα τη μέρα του Κατακλυσμού!

Ξέρουμε ότι αυτές τις μέρες θέλεις να περάσεις όσο πιο τέλεια γίνεται. Η μέρα του Κατακλυσμού επιβάλλει… πολύ νερό!

Γι’ αυτό και σου βρήκαμε τις πιο διασκεδαστικές και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδια για εσένα και τους φίλους σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις δοκιμάσεις ΟΛΕΣ:

 

1
Τρύπιος Μεταφορέας:

Χωριστείτε σε 2 ομάδες με τον ίδιο αριθμό ατόμων στην κάθε μια, και αφού καταταχθείτε σε 2 σειρές, γεμείστε ένα μεγάλο βαρέλι με νερό, το οποίο θα έχετε δίπλα σας για να ανεφοδιάζετε την ομάδα σας.

Στη συνέχεια, πάρτε μια τρύπια κούπα, ή δημιουργείστε τρύπες σε ένα μπόλ ή μια γλάστρα, γεμίστε το με νερό από το βαρέλι ανεφοδιασμού της ομάδας σας και τρέξτε προς μια ευθεία, ούτως ώστε να μετεφέρετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε στο απέναντι βαρέλι. Όταν το νερό του ανεφοδιασμού και των 2 ομάδων αδειάσεινικητής είναι αυτός που έβαλε περισσότερο νερό στο απέναντι βαρέλι.

2
Ο νεροκουβαλητής:

Χωριστείτε σε 2 ομάδες, με τον ίδιο αριθμό ατόμων στην κάθε μία, και αφού καταταχθείτε σε 2 σειρές, πάρτε ο καθένας από ένα μπόλ ή κουβά στο κεφάλι του. Μόλις το παιχνίδι αρχίσει, ο τελευταίος πρέπει να τρέξει πίσω του για να γεμίσει τον κουβά και να επιστρέψει πίσω στην ομάδα του και να το μεταφέρει στον κουβά του μπροστινού του.

Ο μπροστινός παίκτης με τη σειρά του γεμίζει κι αυτός τον κουβά του μπροστινού του, μέχρι ο πρώτος να τρέξει και να γεμίσει τον μεγάλο κουβά που βρίσκεται μπροστά του. Μόλις ο πρώτος παίκτης ρίξει το νερό στον κουβά, ο τελευταίος τρέχει για να ανεφοδιάσει, μέχρι ο πρώτος παίκτης να μπει στην σειρά του τελευταίου. Νικητήρια ομάδα αυτή που θα γεμίσει πιο γρήγορα τον απέναντι κουβά.

3
Ρόδα του νερού:

Αφού χωριστείτε σε 2 ομάδες και αφού έχετε γεμίσει καλά τα νεροπίστολα με μπόλικο νερό, σκοπός σας είναι να τερματίσετε πρώτοι την τεράστια μπάλα που βρίσκετε μπροστά σας.

Η απόσταση που θα διανύσει η μπάλα μέχρι να τερματίσει, είναι δική σας επιλογή, ανάλογα με το χώρο σας. Κερδίζει αυτός που θα την στείλει πρώτος απέναντι.

4
Water Bowling:

Διοργανώστε αγώνες bowling, χρησιμοποιώντας μερικά άδεια μπουκάλια και νεροπίστολα.

Μπορείτε να το παίξετε ατομικά ή σε ομάδες. Η δυσκολία είναι ότι πρέπει να έχεις και καλό σημάδι. Εσύ πόσα μπορείς να ρίξεις με τη μία;

5
Τρέξε-Πιάσε:

Παίζεται σε ομάδες των 2 ατόμων, οι οποίοι πρέπει να είναι απέναντι ο ένας απο τον άλλο. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τρέξει ο πρώτος παίκτης προς τα πίσω του, να πάρει μια νερόφουσκα και να τρέξει μέχρι την γραμμή για να την πετάξει στον  συμπαίκτη του. Αν ο συμπαίκτης του καταφέρει να την πιάσει χωρίς να σπάσει, πρέπει να τρέξει πίσω του και να γεμίσει τον κουβά της ομάδας του.

Μόλις επιστρέψει και πάλι πίσω στην γραμμή, ο συμπαίκτης του μπορεί να ξανατρέξει για να πάρει άλλη μια νερόφουσκα. Νικητές είναι αυτοί που με τη λήξη του χρόνου, θα έχουν γεμίσει τον κουβά τους με τις πιο πολλές νερόφουσκες!

Άντε και καλά μπάνια με μπόλικο νεροπόλεμο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending