fbpx

Το Hack{Cyprus} συνεργάζεται με την Microsoft!

Τι συμβαίνει όταν 130 προγραμματιστές συγκεντρώνονται σε ένα μέρος για 48 συνεχείς ώρες κώδικα; Το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι ότι ήρθε η ώρα για ένα γλέντι κώδικα! Το Cypriot Enterprise Link και το hack {cyprus} διοργανώνουν το 5ο ετήσιο Hackathon που θα λάβει χώρο εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αυτός ο χρόνος είναι ιδιαίτερος, καθώς το hack {cyprus} Hackathon γιορτάζει 5 χρόνια συναρπαστικού κώδικα!

Για πρώτη φορά από τη δημιουργία του το hack {cyprus} καλωσορίζει την Microsoft ως τον Giga Sponsor του φετινού hackathon, μία συνεργασία που αναμένεται να δώσει πολλά εφόδια στους διαγωνιζόμενους για το μαραθώνιο που έρχεται.

Η Microsoft θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουλέψουν πάνω στα Windows Phone και την ανάπτυξη της ενιαίας πλατφόρμας εφαρμογών για τα προϊόντα της Microsoft. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα λάβουν επίσης ένα Azure κουπόνι πίστωσης αξίας 100 $, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υπηρεσία Azure Cloud της Microsoft, η οποία υποστηρίζει τις ίδιες τεχνολογίες που εκατομμύρια προγραμματιστές και επαγγελματίες IT εμπιστεύονται και βασίζονται.

Οι 130 προγραμματιστές θα μαζευτούν στο κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος στις 24-26 Ιουνίου για έναν μαραθώνιο που θα φέρει στο προσκήνιο τις πιο καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει πάνω από 48 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ!

Δες επίσης: Hack {cyprus} hackathon 2016: Έρχεται ο εορταστικός μαραθώνιος ιδεών και κώδικα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending