fbpx

Αν οι πόλεις της Κύπρου ζητούσαν να φύγουν από την Ε.Ε…

To #BREXIT κέρδισε στη Μεγάλη Βρετανία και όλοι αγωνιούμε για τις επιπτώσεις που θα έχει αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε.

Κάνοντας όμως κάποιους συνειρμούς, σκεφτήκαμε πώς θα ονόμαζαν τις καμπάνιες τους οι πόλεις-περιοχές της ελεύθερης Κύπρου, αν ζητούσαν να αποχωρήσουν από την Ε.Ε.!

Ποιο θα ήταν το hashtag (#) με το οποίο θα στήριζαν την εκστρατεία τους;

 

1
ΛΕΥΚΩΣΙΑ

#Lefkoseeya : Εύκολο και κατανοητό… Θα έκανε τρελές πωλήσεις σε φανέλες! Ίσως το πιο catchy απ’ όλα που ακολουθούν!

2
ΛΕΜΕΣΟΣ

#LimasOFF : Οι Λεμεσιανοί πολύ κουλ τύποι, απλά θα ήθελαν να κάνουν ένα OFF. Για τους Ρώσους που σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους ντόπιους, η καμπάνια θα μετατρεπόταν σε #LimasOV για να προφέρεται πιο εύκολα.

3
ΛΑΡΝΑΚΑ

#LarnacAWAY : Στη Λάρνακα κύριο σημείο συγκέντρωσης θα ήταν η περιοχή αεροδρομίου-Μακένζυ, για να περνά το μήνυμα σε όποιο προσγειώνεται στο νησί!

4
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

#PARALeaving : Οι Παραλιμνίτες μας θα μαζεύονταν στο κοινοτικό στάδιο (το μόνο σήμα κατατεθέν που βρήκαμε στην περιοχή) και θα τραγουδούσαν τον ύμνο της καμπάνιας, γραμμένος σε ρέγκε ρυθμό αλά Μπομπ Μάρλεϊ.

5
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

#AyiaFUCKOFFNapa : Απλά μια παραλλαγή του γνωστού σλόγκαν που φώναξε κάθε τουρίστας, τις πρωινές ώρες με 2-3 λίτρα αλκοόλ στο αίμα του, στα δρομάκια της Αγίας Νάπας. Αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνει το πιο γνωστό σύνθημα στην Ευρώπη.

6
ΠΑΦΟΣ

#BYePAPHOS : Η Παφίτες θα ζητούσαν να πουν ΒΥΕ στην Ε.Ε. προωθώντας παράλληλα μέσα από την εκστρατεία τους τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της πόλης: λουκούμια, πίσσα παφίτικη κτλ.

Σκέφτεσαι κι άλλα #hashtags; Γράψε τα στα κόμμεντς πιο κάτω και θα επιλέξουμε τα καλύτερα για τις καμπάνιες των πόλεων!

Δες επίσης: Χάου ττου σπικ ίνγλις: Τα κυπριακά λάθη που κάμνουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending