fbpx

Όταν μια Κυπραία αποφασίζει να παρακολουθήσει… Euro!

Πρόσφατα το μάτι μου έπεφτε πάνω σε διάφορα άρθρα για το με το τι μας ενοχλεί το καλοκαίρι.

Διάβαζα… Διάβαζα…

Τελικά συνειδητοποίησα πως ένα από τα πιο σημαντικά που μας ενοχλούν, απουσίαζε αισθητά από τις λίστες.

Κι έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας. 

Με τι ασχολούνται οι άντρες κάθε βράδυ το καλοκαίρι του 2016; Με το Euro φυσικά. Και τι ενοχλεί τις γυναίκες κάθε βράδυ; Το Euro επίσης!

giphy-6

Κι εκεί που καθόμαστε παρέα έξω για φαΐ…giphy-4

…στα lounge μας εστιατόρια, με το σαξόφωνο για μουσική υπόκρουση στο background, ακούεις τη γαϊδουροφωνάρα του Κυπραίου, που πανηγυρίζει το γκολ της Γαλλίας.

Και δεν είναι επειδή αγαπά τη Γαλλία, ούτε επειδή ξεκίνησε ξαφνικά να εκτιμά την προσφορά τους στο Διαφωτισμό και την Αναγέννηση. Bέβαια, ούτε καν επειδή θαυμάζει το savoir vivre.

Πανηγυρίζει ο γλυκούλης ο Κυπραίος και φωνάζει λες κι εν μόνος του, επειδή η Γαλλία ήταν η 5η ομάδα πάνω στο κουπόνι του και αν την πιάσει εν να φκάλει 300 ευρώ.

Πανικός να γίνεται, αγκαλιές τζιαι φιλιά, λες τζιαι παίζει η Εθνική Κύπρου!

Excited-man-shoutingΚάπου τζιαμέ, ξεθάφκει τζιαι κάτι ξεχασμένα γαλλικά που έμαθε στο σχολείο, που προφανώς εν φκάλουν νόημα μεταξύ τους, επειδή εν λέξεις άσχετες, συρμένες η μια πίσω που την άλλη.

Τζιαι κάθουμαι τζιαι σκέφτουμαι τζιαι αναρωτιούμαι: Είμαι η μόνη γυναίκα που εν μπορώ να βλέπω Euro όπου πάω; 

women footballΠροφανώς όι.. Φκαίνεις τη νύχτα για ποτό και βλέπεις 2 είδη παρέας: τη γνωστή “αντροπαρέα” που πίνει (μ)πύρες, τρώει κούννες τζιαι βλέπει μάππα και την “γυναικοπαρέα” που προσπαθεί να απολαύσει το ποτό της, αναζητώντας λίη ηρεμία. Of course κερδίζουν οι πρώτοι, επειδή σηκώνουν τον τόπο ίσσια πάνω.

Αποτέλεσμα; Να κλειδωνούμαστε σπίτι ώσπου να τελειώσουν οι μάππες!

giphy-5Που τη μια εν να μου πεις όμως, καλά, μια φορά κάθε 4 χρόνια εν το Euro, γιατί υπερβάλλεις; Μα ενεν μόνο το Euro! Εν τζιαι το Μουντιάλ, εν τζιαι τα Champions League εν τζιαι ο Κυπραίος που τα βλέπει τζιαι πορώνεται τζιαι ΔΕΝ ΠΝΑΖΕΙ!

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκαιο, όλες μας σε κάποια φάση της ζωής μας επαρακαλούσαμε να παν οι δικοί μας να δουν τη μάππα…

dancing-home-aloneΈτσι θα μπορούσαμε να περάσουμε λλίο χρόνο μόνες μας. Οπότε κοπέλες, έτσι πρέπει να το βλέπουμε που δαμέ τζιαι πέρα! Ευκαιρία να κάμετε catch-up με τις φίλες σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας επειδή μόλις τελειώσει το Euro, εν να ασχολείται πάλε μόνο μαζί σας. Που την κάμπια που εν τον αφήνει να απολαύσει την μάππα, εν να ξαναμεταμορφωθείτε πάλε στην… πεταλούδα του!

Πόσοι/ες που εσάς εζήσετε κάτι αντίστοιχο;

 

Δες επίσης: Οι πιο έντονες διαφορές ανάμεσα στις γυναίκες-οπαδούς και… τις υπόλοιπες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending