fbpx

Όλα όσα θα κάναμε ΑΝ ήμασταν φοιτητές στο… διάστημα! (Part 2)

Και τώρα, ακολουθεί η συνέχεια μετά το πρώτο μέρος! Πήραμε μια πρώτη ιδέα για το πώς θα ήταν αν σπουδάζαμε στο… διάστημα!

Σκέψου πως μπορείς να βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου, και μόνο ένα διαστημόπλοιο θα μπορούσε να τα διανύσει!

Πάμε να δούμε τη συνέχεια όσων θα γίνονταν:

 

1
Η νυχτερινή ζωή

Δεν υπάρχει φοιτητής που να έχει χάσει κάποια έξοδο το βράδυ! Οπότε και στο διάστημα, όλοι θα ξεσάλωναν και θα το γλεντούσαν, κοιτώντας ταυτόχρονα και τα άστρα, όλη τη ”νύχτα” ! Χωρίς να έχουν και τη μαμά και τον μπαμπά (ΕΥΤΥΧΩΣ) για να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα κάθε τόσο, ρωτώντας πότε θα γυρίσουν σπίτι.

2
Party, party, time to  party!

Η πίστα θα ήταν ολόκληρο το διαστημόπλοιο, με μπαλόνια να αιωρούνται ελεύθερα! Οι Αρειανοί θα έρχονταν και θα χόρευαν με τους φοιτητές, αφού τους μάθαιναν τους γήινους χορούς, σάλτσα, ταγκό κτλ. Tο σπουδαιότερο θα ήταν πως οι φοιτητές (όλοι, ανεξαιρέτως), δεν μπορούσαν να πιουν αλκοολ (o πλοηγός θα το απαγόρευε), ΑΛΛΑ…. δεν θα το είχαν ανάγκη. Θα το διασκέδαζαν ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, και δεν θα ήθελαν κάτι άλλο για να τους “ανεβάσει“!

3
Συγκατοίκηση

Συγκατοίκηση; Σε τόσοοο δα μικρό χώρο…; Λόγω περιορισμένου χώρου, πολλοί θα έμεναν στον ίδιο θάλαμο του διαστημοπλοίου κι αυτό θα έδινε την ευκαιρία να “σφίξουν” περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των φοιτητών και να μάθονται να μοιράζονται με όλους. Προκύπτει και κάτι καλό απ’ αυτό!

4
Δεν θα υπήρχε κανένα θέμα με το… ροχαλητό!

Αφού θα ήταν σε ειδικούς θαλάμους για τον ύπνο, με ηχομόνωση (Δόξα τω Θεό, θα κοιμηθούμε απόψε…)!

5
Οι μικροεκπλήξεις, δεν θα έλειπαν ούτε στο διάστημα.

Κάθε φορά που κάποιος είχε γενέθλια, θα του έφερναν τούρτα (τι άλλο φυσικά θα ταίριαζε σ’ αυτή τη περίπτωση) με πλανήτες! Και τότε, θα είχαν ένα πλατύ χαμόγελο – ακόμα και από τον πιο κατσούφη φοιτητή. Η τούρτα φυσικά, δεν θα άντεχε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού θα την καταβρόχθιζαν όλοι σε χρόνο ρεκόρ!

6
Με το πέρασμα του καιρού, θα ερχόταν κι η αποφοίτηση!

Τέλος! Τότε, οι αριστούχοι φοιτητές του κάθε τμήματος θα είχαν τη ΜΙΑ και μοναδική ευκαιρία για την εξόρμηση στο διάστημα. Και κάπου εδώ, θα τέλειωνε το ταξίδι…

Όμως, κάτι τελευταίο…

moon-earth-planet-astronaut-carlsberg-beer

Θα έπιναν σίγουρα όλοι μια μπύρα (κάποιος κατεργάρης θα την έκρυβε) εις υγείαν της ΓΗΣ! Αφορμή βοήθα βασικά!

P.S. Και φυσικά, η εργοδότηση θα ήταν άμεση, με τόσο πλούσιο CV, με oλόκληρη φοίτηση στο διάστημα!

Θα σου άρεσε κι εσένα να ζήσεις αυτή τη φοιτητική εμπειρία κάποτε;

 

Δες επίσης: Όλα όσα θα κάναμε ΑΝ ήμασταν φοιτητές στο… διάστημα! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending