fbpx

Γράμμα στον Κωνσταντίνο Λαΐφη

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Κωνσταντίνου Λαΐφη με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς ολοκληρώθηκε και τυπικά χτες το απόγευμα (29/6). Φίλος του StudentLife Sports επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Παραλιμνίτη άσο μέσω της σελίδας μας με το παρακάτω μήνυμα / γράμμα που μεταφέρουμε αυτούσια.

Κωνσταντίνε,

Διαβάζοντας το status σου στο facebook δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα. Όχι γιατί διάβασα κάτι που δεν ήξερα, μάλλον το αντίθετο, αφού επιβεβαίωσα ξανά πόσο μεγάλη ψυχή είσαι. Σαν ποδοσφαιριστής όλοι αναγνωρίζουν την αξία σου, φρόντισες για αυτό τα τελευταία 2, 5 χρόνια άλλωστε με τις αποδόσεις σου μες το χορτάρι, με το πάθος και την ψυχή που κατέθετες κάθε Κυριακή.

Για ‘μένα, αυτό που μετρά παραπάνω, είναι η σεμνότητα αλλά και η επιμονή που έδειξες, ειδικά μετά τον άδικο δανεισμό σου στην Αλκή μετά το φιάσκο της Γκέφλε το καλοκαίρι του 2013. Όσο σκέφτεται κανείς οτι ένα παιδί 20 χρονών, τότε, χρεώθηκε έναν ολόκληρο ντροπιαστικό αποκλεισμό είναι για να γελάς. Μπορούσε να σε καταστρέψει αυτή η εμπειρία.

Το δήλωσες και συ άλλωστε, πολλές φορές, πως η όλη εμπειρία ήταν τραυματική. Το γεγονός όμως πως είχες το σθένος, τα άντερα, τα κοχόνες αν θέλεις, όχι μόνο να σηκωθείς αλλά και να θριαμβεύσεις (με την πολύτιμη βοήθεια των Καϊάφα και Πάους) διδάσκει το πλέον σημαντικό μήνυμα σε όλη την νεολαία.

Ποτέ μην παρατάς το όνειρο σου. Το είπες και συ χτές πως πάντα ονειρευόσουν την μεταγραφή στο εξωτερικό και να που ο αγώνας σου δικαιώθηκε.

Πρόσεξε, όμως. Τώρα ξεκινά μια ακόμα μεγαλύτερη μάχη. Αυτή της καθιέρωσης στο πλέον ψηλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να σου πω εγώ τι να κάνεις ή πως να το κάνεις. Θεωρώ πως, παρά το μόλις 23 σου χρόνια, είσαι αρκετά ώριμος για να ξέρεις πως με το κεφάλι χαμηλά (αλλά και μπόλικη αυτοπεποίθηση) και με σκληρή δουλειά έχεις όλα τα φόντα να μας κάνεις περήφανους. Όπως μας έκανες κάθε Κυριακή, όπως μας έκανες όταν παραμιλούσαν όλοι για σένα στους αγώνες της Εθνικής όταν κατατρόπωνες κοτζάμ Bale και τα άλλα γατάκια.

Να είσαι σίγουρος πως αρκετοί τρελοί θα παρακολουθούμε την πορεία σου και θα παρακαλούμε / προσευχόμαστε να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς γιατί το αξίζεις ρε μάγκα. Η περαιτέρω ανέλιξη σου θα είναι διπλή χαρά για μας.

Αυτά. Και να προσέχεις την ψυχή σου. Ιστορίες σαν την δική σου λειτουργούν σαν έμπνευση για αρκετά παιδιά, να το ξέρεις.

Καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε κάποτε.

Ένας φίλος.

Δες επίσης: 4+1 εντυπωσιακά τέρματα από μακρινή απόσταση στο κυπριακό πρωτάθλημα! (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending