fbpx

Οι 3 κυριότεροι τύποι ανδρών που ΟΛΟΙ είδαμε στα Social Media μας!

Αναμφισβήτητα, τα social media αποτελούν πλέον ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν λογαριασμό τουλάχιστον σε 1 από τα δεκάδες social media που υπάρχουν.

Ανάμεσα σε αυτή την πληθώρα ανθρώπων υπάρχουν πολλοί (μα πάρα πολλοί) άντρες.

Οι 2 απορίες μου όμως είναι: πώς ο κάθε άντρας (δια)χειρίζεται το διαδικτυακό του κόσμο και για ποιο λόγο του είναι τόσο σημαντικό;

Ποιες είναι οι 3 κατηγορίες ανδρών που βλέπουμε στα social media;

1
Οι “Σιγανοπαπαθκιές”

Μια λέξη η οποία εκφράζει ακριβώς τι θέλω να πω γι’ αυτή την κατηγορία. Οι σιγανοπαπαθκιές λοιπόν, είναι οι άντρες που, αν και έχουν λογαριασμό στα social media δεν ανεβάζουν ποτέ (σχεδόνφωτογραφίες.

Ο λόγος; Όχι επειδή δεν περνούν πολύ χρόνο πάνω από τις οθόνες τους αλλά το αντίθετο! Είναι τόσο απορροφημένοι με τα νέα των υπολοίπων, που απλά αδιαφορούν για τα δικά τους posts. Ενημερώνονται για όλα, ξέρουν όλα τα νέα όλων των διαδικτυακών φίλων τους και είναι “βουτηγμένοι” με τις ώρες μέσα στην οθόνη τους, για να τσεκκάρουν τι παίζει στον κόσμο των social media. Θα αφήσουν σχόλια σε ένα άκυρο event που έκανες εσύ attend, ή θα προσέξουν ένα μικρό λαθάκι που έκανες στο quote που ανέβασες.

Αυτούς τους καταλαβαίνεις όταν σου σχολιάζουν συνέχεια διάφορες κινήσεις σου στα social media.

2
Οι “Πρακτικοί”

Πάμε στην επόμενη κατηγορία με τους άνδρες που χρησιμοποιούν τα social media για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Πιθανόν για τις ανέσεις που μας παρέχουν: όπως η δωρεάν συνομιλία με φίλους, η ανταλλαγή φωτογραφιών και η ενημέρωση.

Αυτούς τους άντρες δεν τους ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο, πέραν από την ευκολία που τους παρέχουν τα social media.

3
Οι “Πέφτουλες”

Τρίτη και τελευταία ομάδα ανδρών στα social media είναι οι λεγόμενοι πέφτουλες. Δεν υπάρχει χειρότερο. Ο μόνος λόγος που έχουν λογαριασμό σε Facebook, Instagram, Snapchat (και ότι άλλο υπάρχει), είναι για να βρίσκουν κοριτσάκια. Και το αστείο σε όλο αυτό είναι πως ΔΕΝ το κρύβουν! Αυτούς θα τους βρεις στα προφίλ όλων των κοριτσιών στον περίγυρο του – και ακόμα παραπέρα. Η μόνη φωτογραφία που δεν θα έχουν πατήσει like θα είναι μία από το 2009, στην οποία είσαι με αφέλειες και… σπασμένο δόντι.

Αυτού του είδους άντρες είναι αυτοί που θα σου στείλουν ένα μήνυμα τύπου “αϋπνίες;“, περιμένουν απάντηση και μετά ξεκινά το “άγριο πέσιμο”.

  • Τι κάνεις τώρα;
  • Είσαι σε σχέση;
  • Θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα;
  • Ξέρεις μου αρέσεις πάρα πολύ και δεν σε βλέπω σαν όλες τις άλλες

Κοινώς μας αραδιάζουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι και αν κάτσει, έκατσε. Αν όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνεχίζουν ακάθεκτοι για το επόμενο “θύμα” τους. Το αστείο σε όλο αυτό είναι πως προσπαθούν. Αλήθεια, με νύχια και με δόντια θέλουν να πετύχουν το στόχο τους, με υποσχέσεις για σχέσεις και ρομαντικά ραντεβουδάκια… Κάτι που δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ, αφού με το που τελειώσουν μαζί σου, η πρώτη τους δουλειά θα είναι να βρουν το επόμενο θύμα τους.

Μην ρωτήσετε κάποιον άντρα να σας τα επιβεβαιώσει – δεν πρόκειται.

Εσύ ξέρεις κάποιον από τους πιο πάνω τύπους;

 

Δες επίσης: Όσα βλέπουμε στα Facebook των Κυπραίων φίλων μας Vs. η πραγματικότητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending