fbpx

Έβαλε τις βάσεις για πρόκριση η μια, βλέπει τον επόμενο η άλλη! (videos)

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στο φετινό Europa League Ομόνοια και ΑΕΚ, πετυχαίνοντας στο ακέραιο τον στόχο τους να θέσουν βάσεις πρόκρισης για να μην μπουν σε περιπέτειες στον επαναληπτικό.

Banants – Ομόνοια 0-1

Με το παρθενικό τέρμα του Matt Derbyshire (26′) η Ομόνοια πήρε την εκτός έδρας νίκη (0-1) απέναντι στην αρμενική Banants. Αρκετά καλό για την εποχή, ανά διαστήματα, το τριφύλλι φανέρωσε την ανωτερότητα του μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτό και κατόρθωσε να πάρει νίκη και 0 μηδέν παθητικό χάρη στην πολύ όμορφη κεφαλιά του Άγγλου επιθετικού. Πλέον, η ομάδα της Λευκωσίας θα υποδεχτεί την ερχόμενη βδομάδα τους Αρμένιους με στόχο να “κλειδώσει” την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Μοναδικό μελανό σημείο για τους πράσινους στην αναμέτρηση ο τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή.

ΑΕΚ Λάρνακας – Folgore 3-0

Τον επόμενο αντίπαλο πρέπει να σκέφτονται ήδη στην ΑΕΚ μετά την άνετη επικράτηση επί της ομάδας από το Σαν Μαρίνο. 12 λεπτά (22′-34′) χρειάστηκαν οι κιτρινοπράσινοι για να καθαρίσουν την πρόκριση αφού σε αυτό το διάστημα σημείωσαν και τα 3 τέρματα τους. Δυο τέρματα σημείωσε ο Ivan Triskovski και άλλο ένα ο Andre Alves για την ομάδα του Imano Itiakez που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας της Λάρνακας. Κάπως έτσι, ο επαναληπτικός της ερχόμενης βδομάδας θα είναι μια καλή προπόνηση για τους Λαρνακείς με την Folgore να μην έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα οτι μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending