fbpx

Τα 10 είδη και συμπεριφορές της Κυπραίας που όλοι σχολιάζουμε στο Facebook μας!

Όλοι μας συχνά-πυκνά μπαίνουμε Facebook (αραιά και πού δηλαδή…)! Απολαμβάνουμε να βλέπουμεν το News feed με τους φίλους, αλλά και τις φίλες μας.

Να μιλούμε ατέλειωτες ώρες στο messenger και να μεν σταματούμε. Έφτασε το σημείο που σχεδόν ξεχωρίζεις κάποιες… Κυπραίες στο Facebook.

Είναι οι εικόνες που βάλουν; Είναι το status; Τι είναι;

Για να δούμε λοιπόν τι κατηγορίες υπάρχουν:

 

1
Η “παραπονιάρα”

Status:

  • “Και όπως πάω να κάνω βουτιά, βγήκε το μαγιό μου. Ήθελα να πεθάνω.”
  • “Ούφφου, γιατί εφκήκεν η Αγγλία που την Ευρώπη;”
  • “Εβαρέθηκα το καλοκαίρι. Πότε εν να τελειώσει το Euro; -.- “

Παραπονιέται για ούλλα! Αλλά με το να απευθύνεσαι στους φίλους σου στο Facebook, ίσως να μην είναι καλή ιδέα. Είναι ενοχλητικό. Πολλά απλό – ΔΕΝ ΚΟΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Ακόμα, κανένας δεν θέλει να ενοχλείται από το πόσο ενοχλημένη είσαι εσύ. Κάμνει σε ακόμα πιο ενοχλητική κοριτσάκι μου.

2
Η “κάμνω συνέχεια κάτι share”

Status:

  • “Δεν είμαι Nutella για να αρέσω σε όλους!”
  • “Εξύπνησα έτσι κούκλα σήμερα, δεν έβαλα make-up και πήγα για ψώνια. Ένεν τέλεια η ζωή μου;”
  • “Έφαγα κρουασάν καραμέλα και πήγα τουαλέττα”

Check-in όπου και να πάει. Μόνο στην τουαλέττα δεν κάμνει (ακόμα). Τι άλλο κάμνει; Πολλά απλά, κάμνει share ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (οποιαδήποτε λεπτομέρεια) που τη ζωή της. Λες και ερωτήσαμεν την! Χειρότερη και που την “παραπονιάρα” τούτη. Βασικά, νομίζει ότι είναι διασημότητα ή ακόμα χειρότερα ότι οι φίλοι της στο Facebook νοιάζονται για κάθε λεπτομέρεια που κάμει. Αχ κούκλα μου…

3
Η “έχω στήθος και δείχνω το”

Είναι εκείνη που εν συνήθως… πρόστυχη/πρόστηθη. Μα επρόσεξες το; Θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να δείξει το στήθος της σε όλες τις φωτογραφίες που ποστάρει.Ποστάρει για likes. Δεν την κόφτει τι θα πουν οι άλλοι, αφού στο τέλος οι Κυπραίοι πελλανίσκουν πάνω στα βυζιά της, και καταλήγει με 300 likes και η αυτοπεποίθηση στα ύψη!

4
Η “κουτσομπόλα που θα πει για όλα”

Status:

“Μα είδες την τζείνη στην αποφοίτηση τι ρούχα εφόρησεν; Έλεος! Εν πτύχιο που πάεις να πιάσεις, όι Όscar κουκλίτσα μου #graduation #ew

Φυσικά θάφκει τους ούλλους – ακόμα και τις “κολλητές” της στο Facebook. Επίσης, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ MESSENGER, εν ούλλη μέρα μέσα, αλλά βάλλει το offline, για να μεν βλέπουν οι άλλοι ότι εν μέσα. Όποτε της στείλεις όμως, απαντά σου στο δευτερόλεπτο.

5
Η “έχω κορμάρα και δεν φοβάμαι να τη δείξω”

Status:

“Στο gym, κάνοντας δρόμο!!” (το ίδιο status, κάθε μέρα, την ίδια ώρα)

Συνήθως βάζει και περισσότερα θαυμαστικά, για να τονίσει πόσο σκληρά γυμνάζει την κορμάρα της. Έχει κορμί. Θα βγάλει photos από όλες τις οπτικές γωνίες για να το δείξει. Φυσικά για να διατηρήσει αυτή την κορμάρα, πάει κάθε λλίο γυμναστήριο. Bγάζει και κάθε λίγο selfies. Αφού οι παραπάνω profile pictures της, εν η φάτσα της και οι υπόλοιπες; Το κορμί, βέβαια!

6
 Η “αγαπώ σε με ούλλη μου τη δύναμη”

Status:

“Είσαι η αγάπη της ζωή μου, δεν θα χωρίσουμε ποτέ, αγαπώ σε!”

Ποστάρει με τον φίλο της 24/7 (24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα) – δηλαδή κάθε λλίο. Εν τούτη που σου γεμίζει το News Feed με τις φωτογραφίες τηςΑν δεν έχει φίλο, βάζει διάφορα posts για αγάπες και έρωτες. Και ακόμα χειρότερα, γυρεύκεται. Πρόσεχε, μην πέσεις στα δίχτυα της!

7
Η “είπες κάτι για φαΐ;”

Αυτή έχει τα περιττά κιλά της, αλλά εν λογικό, αφού τρώει συνέχεια και όποιον πάρει ο χάρος. Όμως πώς να την πάρει, αφού πρέπει να τη σηκώσει που το τραπέζι – πράγμα δύσκολο. Κάμνει post κάθε λλίο με το πρωινό της στο κρεβάτι. Θα σου δείξει τι έφαεν για μεσημεριανό και για βραδινό, θες δεν θες.

Κάμει post κάθε λλίο και το φαγητό που έφαγε και που ίσως μαγείρεψε, για να δείξει πόσο καλή μαγείρισσα είναι. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρει να βράζει ούτε αυγό, αφού έκαμεν της το η μάμμα της ή επαράγγειλεν το που έξω!

8
Η “έγινα πίττα που το ποτό”

Status:

“Αλκοολικές οι νύχτες μακριά σου, πάλε ανοίξαμεν μπουκάλα, εν μπορώ!”

Νομίζει ότι το ποτό είναι το καλύτερο πράγμα που έγινε (οκ, κατανοητό – περίπου είναι). Χρειάζεται όμως κάποιον να τη μαζεύκει που τα… πατώματα. Βλέπεις διάφορες φωτογραφίες της, όταν είναι στο club, την ώρα που η ίδια δεν είχε ιδέα τι έκαμνε, αφού είναι τύφλα στο ποτό. Την επόμενη ημέρα, βλέπει το Facebook της για να καταλάβει και η ίδια τι έκαμεν. Το γνωστό “about last night” που βλέπουμε συνήθως.

9
Η “μάμμα που υπερλατρεύει το μωρό της”

Status:

  • “O άγγελος μου την ώρα που κοιμάται και την ώρα που τρώει”
  • “Ο Γιωργάκης μου θα γίνει ένας κούκλος που θα μεγαλώσει”
  • “Μάνα μου το μωρό μου και είπεν την πρώτη του λέξη: ΜΠΛΑΜ”

Ακολουθεί ανιαρό βίντεο με ένα μωρό να βλέπει την camera και να μη λέει κουβέντα. Πολύ απλά, οι αγαπημένες μας μητέρες του Facebook, θα ενημερώσουν με κάθε ευκαιρία για το πόσο συναρπαστικό και πανέμορφο νομίζουν ότι είναι το μωρό τους.

Αλήθεια; Έχεις μωρό; Ουάουυυ! Πρέπει να είσαι η πρώτη στην ιστορία που τα εκατάφερε. Παρακαλώ κοινοποίησε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους φίλους σου στο Facebook, όσο παραπάνω μπορείς. Σίγουρα εν θα μας κάμει να φακκούμε την κκελέ μας στο τοίχο, κάθε φορά που βλέπουμε το μωρό σου να κάμει κάτι – αλλά εσένα ενθουσιάζει σε.

10
H “έχω pet, εντάξει;”

Status:

“Ο μπούμπης μου εν ένας γλύκας κι εν το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου, εντάξει;”

Τι κάμνει τούτη; Ποστάρει φωτογραφίες και status που το pet της (συνήθως κανένας σκύλος ή γάτος) που δεν κάμει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Εν όπως τη “μάμμα που υπερλατρεύει το μωρό της”, αλλά τούτη έχει εμμονή με το ζώο της – πράγμα που φαίνεται. Λες και δεν έχουμε κι εμείς ή εν εξαναείδαμεν. Δεν θα ήταν τόσο ενοχλητικό, αν δεν έκαμεν 100 posts την ημέρα δείχνοντας το ζώο της. Οκ εκαταλάβαμεν το, ΕΧΕΙΣ PET, ΕΝΤΑΞΕΙ;

 

Ποιες που τις πιο πάνω είδες στο Facebook (ή καλύτερα ποια είσαι εσύ);

 

Δες επίσης: Οι 3 κυριότεροι τύποι ανδρών που ΟΛΟΙ είδαμε στα Social Media μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending