fbpx

Οι 5 αλήθειες που ποτέ δεν παραδεχτήκαμε για τη φοιτητική μας ζωή!

“Όταν πας για σπουδές θα δεις” έλεγαν και έριχναν και ένα πικρόχολο γελάκι επειδή ήξεραν! Πόσες φορές έτυχε να έρθουμε σε συζήτηση με μεγαλύτερους και να μας παραθέσουν μερικές πικρές αλήθειες για τη φοιτητική ζωή;

Αρνούμενοι όμως να αποδεχτούμε τη σκληρή πραγματικότητα, είχαμε πάντα την πίστη πως “όταν θα γίνω εγώ φοιτητής, δεν θα είμαι σαν κι αυτούς”. Συγκεκριμένα, δεν θέλαμε να πιστέψουμε πως θα αφήσουμε το δωμάτιό μας άνω-κάτω ή πως θα αφήναμε τη στήβη με τα άπλυτα να χύνεται μέχρι το διάδρομο.

Κι όμως, ζώντας κι απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή, καταλήξαμε στον πεντάλογο του φοιτητή που σίγουρα θα σε βρει σύμφωνο!

 

1
Το φάντασμα που κρύβεται… κάτω από το κρεβάτι

Και δεν εννοούμε κανένα μυθικό ον που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι μας ενώ κοιμόμαστε! Εννοούμε το χάος που επικρατεί κάτω από κάθε φοιτητικό κρεβάτι. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρχει ένα χάος από τριχόμπαλες, κρεμάστρες ή σε πιο extreme καταστάσεις, κανένα ξεχασμένο εσώρουχοΗ αλήθεια είναι πως για να καθαρίσεις κάτω από το κρεβάτι, πρέπει να το μετακινήσεις ολόκληρο και όλοι ξέρουμε πως:

O σωστός ο φοιτητής, είναι πολύ απασχολημένος για ν’ ασχοληθεί με τέτοιου είδους κατάσταση.

2
Όσο υπάρχουν κάλτσες, δεν υπάρχει πλυντήριο!

Μακράν το κοινότερο σημείο για όλους τους φοιτητές. Πλυντήριο δεν μπαίνει όσο υπάρχουν ακόμα κάλτσες και εσώρουχα. Αυτό μπορεί να σημαίνει βέβαια πως έχει αποθέματα και για ένα ολόκληρο μήνα – ειδικά αν σπουδάζεις στην Αγγλία κι έχεις εύκολη πρόσβαση στο Primark!

3
Το φοιτητικό… αυτογκόλ

Και δεν εννοούμε το ποδοσφαιρικό αυτογκόλ. Εννοούμε το άλλο, το φοιτητικό, το ωραίο. Βγήκες, έχεις πιει ό,τι μπορεί να πίνεται και επιστρέφεις σπίτι σε κατάσταση αυτογκόλ (ή αλλιώς μεθυσιού). Είναι θέμα χρόνου να δώσεις στο στομάχι σου τη λύση για να καταφέρει να κοιμηθεί.

Ακόμα και εδώ, στις πιο extreme καταστάσεις, ο σωστός ο φοιτητής πέφτει λιπόθυμος και απλά κοιμάται μέσα σε μια λίμνη… εμετού, που με δυσκολία θα καθαρίσει την επόμενη μέρα.

4
Η λύση του delivery

Αν δεν είχες ένα φαστ-φουντάδικο που σου στεκόταν τις δύσκολες ώρες, τότε κάποια ανωμαλία υπάρχει μέσα στο μυαλό σου. Στην εξεταστική και στις μεταμεσονύχτιες λιγούρες η επιλογή είναι πάντα μια:

Junk food (Yes please!)

5
Διάβασμα + Ίντερνετ

Ποτέ, μα ποτέ, φοιτητής δεν κατάφερε να διαβάσει με Internet ανοικτό. Ακόμα κι αυτοί που λένε ότι τα έχουν καταφέρει στην εξεταστική έχοντας το ανοικτό, να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους!

Και στην τελική, δεν μπορεί να είμαι η μόνη που όταν διαβάζω με ανοικτό το Internet, καταντώ να σερφάρω στις ” πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις” (π.χ. για το θάνατο Παντελίδη!)

Εσύ πόσα που τούτα έκαμνες (ή κάμνεις);

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending