fbpx

Οι πιο αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές που σίγουρα θα ξαναβλέπαμε!

Το γεγονός ότι πλέον βυθιζόμαστε με τις ώρες στα κινητά, χαζεύοντας στο Facebook, δεν είναι κάτι καινούριο. Πέραν τούτου, αφήσαμε την τηλεόραση, αφού πλέον μας δείχνει μη αξιόλογες σειρές.

Ας κάνουμε μια αναδρομή, στα παιδικά μας χρόνια, που δεν είχαμε έννοια για εξεταστικές, και δεν ξέραμε τι θα πει η λέξη άγχος ή κούραση, εκτός από αυτής του μπόλικου παιχνιδιού.

Πόσοι από εμάς, μετά το παιχνίδι με τους φίλους μας, καθόμασταν για “ΛΙΓΟ “στην τηλεόραση, για να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα; (αλήθεια, υπάρχει κάτι αξιόλογο σήμερα για τα σημερινά παιδιά);

Ας δούμε τις αγαπημένες μας σειρές,
που κανείς (μα κανείς) δεν θα ξεχάσει!

 

1
Ηρακλής (1998-1999)

Αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς μικρούς. Η ταινία ήταν εμπευσμένη από την ελληνική μυθολογία. Ίσως γι’ αυτό ήταν πιο εύκολο να μας “τραβήξει” το ενδιαφέρον αυτή η σειρά. Ας είμαστε περήφανοι!

2
Zήνα (1995-2001)

Στην τηλεόραση μέσως μετά, όσοι παρακολουθούσαμε τον Ηρακλή, περιμένατε να ξεκινήσει η Ζήνα. Αλήθεια, έκλεινε κανείς από εσάς την τηλεόραση μετά τον Ηρακλή; Οφείλω να πω ότι η Ζήνα, είχε περισσότερη δράση! Και οι δυο όμως σειρές, ήταν εξίσου αγαπητές στο κοινό.

3
Τhe Fresh Prince of Bel Air (1990-1996)

Ο αξιολάτρευτος Will Smith! Ποιος δεν τον έχει αγαπήσει και εκτιμήσει; Τότε ήταν ακόμα στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά ήταν εξαιρετικός! Eπίσης, ποιος/α από εσάς έχει ξεχάσει αυτό το βλέμμα του θείου του…;

00

Και πάμε στις πιο πρόσφατες…

4
Friends (1994-2004)

Σειρά για όλες τις ηλικίες, αναμφίβολα. Ευτυχώς, κατά καιρούς, έχουμε την ευκαιρία να την ξαναβλέπουμε, όταν προβάλλονται σε επανάληψη κάποια επεισόδια (ή κατεβάζοντας όποιον κύκλο πεθυμίσουμε να δούμε).

5
Prison Break (2005-2009)

Τα λόγια είναι περιττά για αυτή τη σειρά… Όλοι ήμασταν πορωμένοι για το αν θα κατάφερναν οι πρωταγωνιστές να δραπετεύσουν από τη φυλακή. Συνέχεια γίνονταν ανατροπές και αυτό μας έκανε να μη χάνουμε το επόμενο επεισόδιο. Ευτυχώς για τους φανατικούς της σειράς, έρχεται το 2017 η συνέχεια της!

6
Heroes (2006-2010)

Αυτή η σειρά αναφερόταν καθαρά σε ήρωες. Ήρωες που δυστυχώς μόνο στην τηλεοπτική οθόνη έχουμε (σε αντίθεση με τους ‘ψευτοήρωες‘ του πραγματικού κόσμου)! Ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες! Η πιο τρομακτική ικανότητα, ήταν η δύναμη του Ισαάκ να αποτυπώνει στον καμβά τα μελλοντικά, που αφορούσαν τους άλλους ήρωες της σειράς.

7
Ugly Betty (2006-2010)

H άσχημη που έγινε όμορφη, με πολλά κοινωνικά μηνύματα προς το κοινό. Η συγκεκριμένη υπόθεση της σειράς, έχει υιοθετηθεί από πολλές χώρες, που έκαναν και τη δική τους αντίστοιχη, βασισμένη σε αυτή (όπως η Μαρία η Άσχημη στην Ελλάδα).

8
House (2004-2012)

To γεγονός ότι το 2008 ήταν η πρώτη σε τηλεθέαση ταινία, σε 66 χώρες προβολής, με 81,8 (!) εκατομμύρια τηλεθεατές, δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα! Αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ξεχωρίσαμε τον κύριο πρωταγωνιστή, Dr House. Τον ιδιοφυή επιστήμονα, που δεν του ξέφευγε το παραμικρό στις ιατρικές αναλύσεις στο ιστορικό των ασθενών.

9
Grey’s Αnatomy (2005 – σήμερα)

Μια εξαιρετικά αγαπημένη σειρά. Είναι αμερικάνικη σειρά δράσης, με υπόθεση στο νοσοκομείο. Βλέπουμε την πορεία της καριέρας της Μέρεντιθ Γκρέι ως χειρούργος σε νοσοκομείο. Τα αίματα σε έκτακτα χειρουργεία που δεν μας τρόμαζαν. Η απεριόριστη δράση, η αδρεαλίνη στα ύψη σε κρατούν καθηλωμένο, συνδυασμένα με μια δόση γέλιου. Από τις καλύτερες σειρές που εχουν βγει – κατ’ εμένα!

Με ποιες από αυτές ήσασταν πορωμένοι;
Ποιες θα θέλατε να ξαναδείτε σύντομα;

 

Δες επίσης: 10 + 1 αξέχαστες ελληνικές σειρές που άφησαν εποχή στην τηλεόραση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending