fbpx

Όσα θα δούμε να κάμνουν οι Κυπραίοι όταν ξεκινήσουν να παίζουν το Pokémon GO!

Σίγουρα όλοι έχουμε παίξει ή έχουμε ακούσει για το Pokémon GO αυτές τις μέρες. Εγίνηκε κάτι σαν μανία πλέον. Όποιον δεις τούτες τις μέρες, παίζει Pokémon GO!

Ειδικά τωρά που εκυκλοφόρησε και στο κυπριακό App Store και Play Store, γίνεται χαμός. Αν θες να δεις τι περιλαμβάνει ακριβώς, δες το προηγούμενο άρθρο μας!

Για να δούμε, πώς θα ξεκινήσουν να παίζουν οι Κυπραίοι Pokémon GO:

 

1
Καθώς οδηγούν, γυρεύουν για Pokémon

Οδηγάς όμορφα και ωραία, και ξαφνικά εμφανίζεται ο Pikachu! Πανικός! Αμάνα μου, λαλείς, πρέπει να τον πιάσω. Στρίβεις στην γωνία, δεν βλέπεις μπροστά σου, παρολίγο να κάμεις δυστύχημα και ούλλα τούτα, για ένα Pokémon, που σίγουρα θα ξαναέβρισκες!

Τι εννοώ; Θεωρείς ένα Pokémon πιο σημαντικό που τη ζωή σου; ΌΧΙ! Άρα την επόμενη φορά, συγκεντρώθου μόνο στο οδήγημα!

2
 Περιπαίζουν τα ίδια τους τα Pokémon

Όταν θέλεις να περιπαίξεις κάποιον πάντα βρίσκεις τρόπο. Οι Κυπραίοι σαν λαός της “πατέντας“, περιπαίζουν τα ίδια τους τα Pokémon, με το να αλλάζουν τα ονόματα τους και να βάλλουν κάτι πιο χιουμοριστικό!

Όπως πιο πάνω, μετονομάσαν τον Snorlax σε… Βόρτο λόγω του μεγέθους του και την Jynx σε Nicki Minaj – μοιάζει της υπερβολικά τωρά που το σκέφτομαι! Μπράβο μας! Πας το χιούμορ είμαστε πρώτοι, εν μας πιάνει κανένας.

3
 Νευριάζουν όταν πέφτουν οι servers

Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με τους servers τους, που ανα πάσα στιγμή μπορεί να “πέσσουν” και να μην επιτρέπουν να παίξει κανένας το παιχνίδι. Όταν όμως γίνει αυτό,  και ο Κυπραίος προσπαθεί να πιάσει ένα πολύ σπάνιο Pokémon, η αντίδραση του εν πάντα υπερβολική!

Όχι μόνο θα βρίζει τους πάντες, θα παραπονιέται στο Facebook, θα βγάζει τα νεύρα του όπου έβρει, αλλά θα στέλνει και εκατοντάδες μηνύματα στην εταιρεία του Pokémon GO (Niantic) για να παραπονεθεί επειδή απλά:

Έχασεν το Aerodactyl που μες τα σσιέρκα του.

4
 Χάνουνται

Ψάχνουν μες τις στράτες, μες τα λαγκάδια, μες τους ποταμούς. Κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ! Όμως έρκεται η στιγμή, που σηκώνουν την κκελέ τους που το κινητό και τι συνειδητοποιούν;

Εν έχουν ιδέα πού εβρεθήκαν, αφού ούλλη η προσοχή τους ήταν πώς να έβρουν τον Charmander.

5
Κάμνουν δυνατές φιλίες

Έτυχε σου να πάεις σε cafe και να βλέπεις 5 μαντράχαλους να παίζουν Pokémon; Πρόσεξε! Δεν πρόκεται για αστείο, ετοιμάστου να το δεις. Συναντιoύνται όλοι μαζί και βάζουν κάτι πράγματα που ονομάζονται Lures, όπου μπορούν να τραβήσουν τα Pokémon κοντά τους, αντί να ψάχνουν οι ίδιοι τα Pokémon. Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ!

Είδες τον Κυπραίο τον έξυπνο!

Bonus! Ακολουθεί βίντεο με τον Mr. Bean να παίζει Pokémon GO! Enjoy!

Εσύ ζεις ήδη την εμπειρία του Pokémon GO;
Ποια που τα πιο πάνω κάμνεις;

 

Δες επίσης: Τα έμαθες; Τα Pokémon ήρθαν στην πραγματική ζωή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending