fbpx

Οι 5 αλήθειες που μάθαμε (και είδαμε) για το “έξω” του Κυπραίου το καλοκαίρι!

Σάββατο νύχτα, εν καλοτζίαιρι, τζιαι εν πολλά λογικό ούλλοι να θέλουμε να παρτάρουμε.

Aφού, εκτός που ένα μέρος ανθρώπων που δουλεύκουν, οι υπόλοιποι είμαστε αθκιασεροί – σε σημείο αηδίας.

Typical Κυπραίος λοιπόν, αποφασίζει να φκει έξω με την παρέα του να διασκεδάσουν.

Τι γίνεται;

 

1
“Να σαστώ 2 λεπτά τζι’ εφύαμε!”

Για να εμφανιστείς σε bar ή club της Κυπρού, εν γνωστόν πλέον πως πρέπει να είσαι ντυμένος στη τρίχα – ένας που τους σσιηρόττερους εφιάλτες μας το καλοτζιαίρι. Καταρχάς, μπαίνεις να κάμεις μπάνιο τζιαι ώσπου να φκεις έξω, εν σαν να τζι’ έμεινες 2 μέρες άλουτος. Μετά, πρέπει να έβρεις ρούχα.

Για τους άντρες εν πολλά εύκολο – βάλλουν μια βερμούδα τζιαι μια φανελλούα (ή ένα πουκαμισούι καλοκαιρινό, αν παν κάπου πιο καλά), τζιαι εν ετοιμοι.

Οι γυναίκες όμως… τζιαμέ να δεις το χάζι. Επικρατεί ένας πανικός μέσ’ το δωμάτιο, ρούχα πεταμένα ποτζεί-ποδά, παπούτσια σε κάθε άκρη του δωματίου.

Η γυναίκα να κλαίει, γιατί εν καλοτζιαίρι τζιαι εν εμαύρισε πολλά, τζιαι εν έσσιει ρούχα που να της παν.

Κάποια φάση εν να έβρει τζιαι τα ρούχα της. Έρκεται το βάψιμο με το χτένισμα. Εννοείται πως πριν φύεις που σπίτι βάλλει 35 spray τζιαι καλλλυντικά για να προστατέψουν το μακιγιάζ τζιαι τα μαλλιά σου που την υγρασία.

2
“Μα εν ούλλοι οι αθκιασεροί δαμέσα;”

Αφού έπιασες την παρέα σου, ξεκινάς να παέις στο δρόμο με τα μπαράκια δίπλα που τη θάλασσα. Φτάνεις, τζιαι η ουρά που τα αυτοκίνητα εν περίπου ίσια με το high-way Λάρνακα- Λευκωσία.

Εννοείται πως αρκέφκεις να φωνάζεις για τους αθκιασερούς τους Κυπραίους, που εν έχουν τίποτε να κάμουν τζιαι η έννοια τους εν το έξω (αλλά τον εαυτό σου, εν το βάλλεις μέσα).

Η μουρμούρα συνεχίζεται ώσπου να έβρεις parking (το οποίο parking μπορεί να είναι τζιαι κανένα χιλιόμετρο μακριά που τα bar).

Αν είσαι τζιαι γυναίκα, διπλά τα νεύρα, αφού ξέρεις πως πρέπει να περπατήσεις με τα 12ποντα στο πεζοδρόμιο, που ως συνήθως έσσιει τζιαι κάτι μικρά λουκκούθκια τζιαι πιθανόν να δώκεις μέσα.

3
“Στην πυρά…”

Φτάνεις επιτέλους στον προορισμό σου, μετά που κανένα 45λεπτο ταλαιπωρίας. Περπατάς να δεις που έσσιει την “καλύτερη κίνηση” τζιαι να κάτσεις τζιαμέ με την παρέα σου.

Ως γνωστόν, εν να κάτσεις τζιαμέ που έσσιει τον παραπάνω κόσμο. Ίσια-ίσια που βρίσκεις τραπεζάκι. Εννοείται ότι δυσπιρκάς, γιατί εν έσσιει τόπο αλλά…

Όιιιιι, εν να μείνεις τζιαμέ, γιατί αρέσκει σου κόσμος τζιαι η βαβούρα.

Βρίσκεις κάπου να μπηχτείς, τουλάχιστον να αφήκεις τα πράματα σου για να μεν τα κουβαλάς, τζιαι περιμένεις τον σερβιτόρο με το ποτό σου. Η πυρά εν ανυπόφορη, γενικώς στάσσουν που πάνω σου.

Περιμένεις το ποτό σου πώς και πώς για να δροσιστείς λλίο τζιαι να σε πιάει λλίο πέρκει εν σκέφτεσαι την πυρά. Πίνεις κανένα-δκυο ποτούθκια, τζιαι μετά πάεις στο club.

4
“Στην πυρά, part 2, vol. 100000…”

Έσσιει ουρά παλε. Αρκεύκεις να μουρμουράς κάτι παρόμοια με τζείνα που ελάλες για τo parking, αλλά πάλε περιμένεις στην ουρά για να ολοκληρώσεις “όμορφα” τη νύχτα σου. Αφού καταφέρεις να μπεις μέσ’ το club, βουράς μέσ’ το toilet (αν είσαι γυναίκα) να δεις πώς είσαι. Στον καθρέφτη αντικρίζεις κάτι διαφορετικό που τζείνο που έβλεπες πριν να φύεις που σπίτι.

Το μαλλί σου εν φάση “Μαριμάρ” τζιαι το βάψιμο σου είναι πιο λαμπερό που ποτέ…

Όι γιατί εχρησιμοποίησες μιαν τέλεια πούδρα με glitters, αλλά γιατί η υγρασία επέρασε μέσα που ούλλα τα κύτταρα του σώματος σου. Προσπαθείς να σουλουπωθείς όσο γίνεται τζιαι πάεις μέσα να πιεις τα ποτά σου. Περιμένεις τζιαι τζιαμέ ουρά, κουντούν σε, νευριάζεις, αλλά το ποτό εν ποτό.

Καταφέρνεις τα, τζιαι μετά που φεύκεις που το bar, βάλλεις στόχο τον αεριστήρα για να πάεις που κάτω. Αν είσαι τυχερός τζιαι πιάει σε το ποτό γλήορα, εν θα καταλάβεις ούτε πυρά, ουτε υγρασία (keep that in mind).

5
“Παράδεισοοοος!!”

Κλείει το club (εννοείται ότι εν να το κλείσεις, σιγά μεν φύεις πιο γλήορα), τζιαι πάεις στο αυτοκίνητο σου. Σύνηθως κάποιος εν να πεινά τζιαι προσπαθεί να πείσει τζιαι τους υπόλοιπους ότι πεινούν, για να μεν τρώει μόνος του. Εν θέλουν τζιαι πολλή πίεση εν η αλήθκεια.

Αποφασίζετε πού να πάτε να φάτε. Γέλια τζια χαϊχούθκια, ο ένας να φωνάζει του άλλου να τελειώνει γιατί επήρωσε. Τελειώνετε τζιαι πάει ο καθένας σπίτι του.

Πρώτο πράμα: βουράς μέσ’ το δωμάτιο τζιαι ανοίεις το air-condition για να κρυώσει το δωμάτιο, ώσπου να τελειώσεις τη διαδικασία του after-club. Μπαίνεις ολόισια μέσ’ το μπάνιο, αφήνεις το νερό να τρέξει πάνω σου για κανένα 5λεπτο, βάλλεις τες πιζιαμούες σου τζιαι βουττάς μέσ’ το κρεβάτι.

Μέσα σε 10 λεπτά είσαι ήδη φυρμένος.

Κάπως έτσι εν μια κανονική νύχτα.
Εσύ πόσα που τούτα κάμνεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending