fbpx

Όσα θα έλεγε μια σκνίπα… μια καλοκαιρινή μέρα στην Κύπρο!

Σίγουρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα σε έχει τσιμπήσει σκνίπα 1, 2, 3… 68493 φορές. Καταλαμβαίνουμε το δράμα σου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αφού μετά θέλεις να ‘φκάλεις τις πέτσες’ σου που το τρίψε – τρίψε.

Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στη θέση της και να απαντήσουμε κάποιες σημαντικές ερωτήσεις.

Πως βλέπει τα πράγματα μια σκνίπα; 

Λες να προσπαθεί να κάνει και εκείνη τις καλοκαιρινές διακοπές της; Αν μπορούσε να μιλήσει, εκτός από το να βουίζει όλη την ώρα πάνω απο το αυτί σου, τι θα έλεγε άραγε;

1
Ζουρτουλλούθκια = Παραπάνω αίμα!

Φυσικά, τι νόμιζες; Ακόμα και η σκνίπα διαλέγει που τσιμπά! Έχει αδυναμία στους γλυκοαίματους. Μεταξύ μας για να χορτάσει, πρέπει να υπάρχει περιθώριο να ρουφήσει και λίγο παραπάνω!

2
Άκυρα σημεία = έξτρα απόλαυση!

Η σκνίπα πρέπει να σκέφτεται πολύ καλά πριν σε τσιμπήσει, και κυρίως το πού θα τσιμπήσει. Είμαι σίγουρος ότι σου έτυχε να σε τσιμπήσει κάτω από τις μασχάλες, μέσα στην μύτη σου, πάνω στο μάτι και από το τρίψιμο να γίνει το διπλάσιο! Ή ακόμα, από το τρίψιμο να γίνει πληγή και να τρέχει αίμα. Άουυτς!

3
Τούτος βρωμεί, πόσες μέρες έχει να λουθεί;

Tip: Οι σκνίπες απεχθάνονται τους ‘άλουτους’. Τουλάχιστο να ξέρουμε αν ισχύει να το εφαρμόσουμε καμιά φορά!

4
Περισσότερες πτήσεις = περισσότερη ζημιά!

Σκεφτείτε ότι η σκνίπα πετά από το ένα σπίτι στο άλλο για λίγες σταγόνες αίμα. Σίγουρα πρέπει να κουράζεται. Πάντως ότι και να κάνουμε, στο τέλος πάλι θα μας τσιμπήσει. Απλά να παρακαλούμε να μην είναι πολύ κουρασμένη για να αποφύγουμε τα σημάδια – γίγαντες!

5
Pokemon Go = Περίοδος κυνηγιού!

Είμαι σίγουρος ότι με το Pokemon Go, οι σκνίπες δεν ψάχνουν και τόσο πολύ για τους ανθρώπους, αφού πλέον πάμε εμείς σε αυτές! Λίγο τα Pokemon μέσα στις λίμνες, λίγο οι σκνίπες που καραδωκούν, η ποινή μας είναι σίγουρη!

Εσύ τι πιστεύεις ότι θα έλεγε μια σκνίπα;

Δες επίσης: Tι να ΜΗΝ κάμεις τωρά που εν πύρουλλος στην Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending