fbpx

Οι 5 λόγοι που η φοιτητική σου παρέα θα κρατήσει για πάντα!

Η φοιτητική ζωή είναι μια από τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη περίοδος, στην ζωή ενός νέου. Νέα δεδομένα, νέοι στόχοι, νέα μαθήματα, νέοι χώροι και άλλα πολλά, που περιλαμβάνει αυτή η περίοδος, συνεπάγονται με μια καινούρια παρέα! Την φοιτητική σου παρέα!

Οι περισσότεροι από εμάς, μπαίνουμε σε αυτή την περίοδο, έχοντας την παρέα μας από τα σχολικά μας χρόνια, όμως οι διαφορές ανάμεσα στις δύο σου παρέες είναι πολλές και έντονες.

Το δυνατό δέσιμο της φοιτητικής παρέας σου, δεν θα το βρεις πουθενά, γι’ αυτό πάμε να δούμε πιο κάτω, γιατί αυτή η παρέα ίσως να μείνει για πάντα “ζωντανή”

1
Friends by Choice!

Είναι, ίσως από τις λίγες φορές, που η ζωή δεν σου “επιβάλλει ασυναίσθητα” τους φίλους σου. Τι εννοώ με αυτό; Όταν μένεις σε μια μικρή γειτονιά, ή είσαι μαθητής/τρια σε ένα μικρό σχολείο, θα κάνεις παρέα με συγκεκριμένα άτομα.

Αντίθετα, το πανεπιστήμιο, σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις παρέα με άτομα από διαφορετικές επαρχίες ή και χώρες, άτομα από διαφορετικούς κλάδους και γενικότερα με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Έτσι δημιουργείται μια παρέα με διαφορετικά άτομα και προσωπικότητες, που αυτός είναι ο συνδυασμός για μια δυνατή φιλία... ή για δυνατούς καυγάδες.

2
Like family!

Μαζί με αυτά τα νέα άτομα περνάς τον περισσότερο χρόνο, μοιράζεσαι την πρωτόγνωρη εμπειρία του να ζείς μόνος, και μοιράζεσαι το πρώτο σου διαμέρισμα, και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτό (πχ. μαγείρεμα).

Ξυπνάς το πρωί, και είσαι πανεπιστήμιο μαζί τους, το μεσημέρι γευματίζεις μαζί τους, το απόγευμα είσαι γυμναστήριο μαζί τους και το βράδυ βγαίνεις έξω, μαζί τους. Γίνεστε πλέον σαν μια οικογένεια!

Σε περίπτωση προβλήματος, ή δυσκολιών, εννοείται ότι θα επικοινωνήσεις πρώτα με αυτούς, αφού γνωρίζουν τα πάντα για την καθημερινότητα σου και το τι συμβαίνει στη ζωή σου! Και τις περισσότερες φορές, μένουν στο διπλανό διαμέρισμα!

3
Ενηλικίωση!

Εκτός από την μετάβαση από την σχολική στην φοιτητική ζωή, την περίοδο αυτή μεταβαίνεις και από την εφηβεία στην ενηλικίωση… με ότι συνεπάγεται αυτό!

Ωριμάζεις, διαμορφώνεις χαρακτήρα και το μέλλον σου, και όλα αυτά, μαζί με αυτά τα άτομα.

Με λίγα λόγια είναι τα άτομα που θα είναι δίπλα σου στα μεγαλύτερα χαστούκια που θα σου δώσει η ζωή. Με πιο απλά λόγια “τρώεις τα μούτρα σου” με παρέα!

4
Μοναδικά ταξίδια!

Ίσως να ταξίδεψες και πιο πριν μόνος, ίσως και να είναι το πρώτο σου ταξίδι με φίλους, το σίγουρο όμως είναι ότι θα είναι το πιο μοναδικό και αξέχαστο ταξίδιπου έχεις κάνει ποτέ.

Ταξιδεύεις για πρώτη φορά σαν ενήλικας μαζί με άλλους ενήλικες, άρα οι περιορισμοί και οι ελέγχοι δεν υφίστανται πλέον. Το ταξίδι με τη φοιτητική σου παρέα έχει άλλο χαρακτήρα, παίρνει άλλη διάσταση και η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου!

Διασκέδαση, ξενύχτι, ποτό, ψώνια, εφτράπελα και άλλα πολλά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνετε ένα μόνο ταξίδι μαζί, αλλά πολλά γιατί η πρώτη δοκιμή θα σας πείσει σίγουρααααα!!

5
Νυχτοπερπατήματα!

Όσο free κι αν ήσουν στην εφηβική σου ζωή σίγουρα δεν έκανες ποτέ αυτά που θα κάνεις στη φοιτητική σου ζωή, και συγκεκριμένα με την φοιτητική σου παρέα. Οι λόγοι… πολλοί!

Το πιο κύριο, δεν δίνεις αναφορά σε κανένα για το που θα πας και τι ώρα θα επιστρέψεις, αφού πλέον ζεις μόνος και κανένας έλεγχος δεν σε περιορίζει.

Η έξοδος ξεκινά από νωρίς, με pre-drinking και ναργιλέ στο διαμέρισμα ένος από την παρέα, ακολουθεί clubbing και στην συνέχεια το after party!

Ελπίζω να βρήκες και εσύ μια μοναδική φοιτητική παρέα που μαζί της περνάς ωραία και θα κρατήσει για πάντα! Αν όχι, ψάξε καλά και θα τη βρεις σίγουρα! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending