fbpx

Οι δώδεκα Θεοί του… Κολύμπου!

Όπως και οι 12 Θεοί του Ολύμπου άφησαν ιστορία, έτσι και οι 12 Θεοί του Κολύμπου, έγραψαν τη δικιά τους ιστορία στη σύγχρονη περίοδο που διανύουμε.

Πρόκειται για 12 επικούς και fail ανθρώπους που μας πρόσφεραν ανεκτίμητα λεπτά ασταμάτητου γέλιου, και που με βάση τις προτιμήσεις του κόσμου… έγραψαν Ιστορία!

Και γιατί λέμε Θεοί του Κ-ολύμπου; Γιατί μόλις τα δείτε θα δημιουργηθεί μια ‘κολύμπα’ από δάκρυα γέλιου! Πάμε να τους γνωρίσετε!

1
Να κατουρήσει ο στρούθος!

Ποσειδώνας, Θεός της θάλασσας, των ποταμών, των πηγών, των πόσιμων νερών και γενικά του υγρού στοιχείου. Η τελευταία εμφάνιση του, έγινε στην Λάρνακα, όταν μετά από μεγάλης διάρκειας βροχόπτωση, σημειώθηκαν πλυμμήρες που κατέπνιξαν σχεδόν ολόκληρη τη πόλη! Και κάπου εδώ, ο κύριος στο βίντεο, θέλησε να θυμήσει στον Ποσειδώνα γιατί προτιμούμε την θεά Αφροδίτη.

2
Snake Hunter!

Η Θεά Δήμητρα, προστάτιδα της γής, της χλωρίδας, της τροφής και κυρίως προστάτιδα των γεωργών. Εξόντωνε τα φίδια στα χωράφια, ώστε να μην κινδυνεύουν οι γεωργοί, όταν πήγαιναν να συλλέξουν τις σοδιές τους, κάθε τέλη Ιούλιου, Αυγούστου και Οκτώβρη. Ο Σερραίος φίλος μας, μπούχτησε από την απραγεία της θεάς Δήμητρας, και πήρε την κατάσταση στα χέρια του!

3
Fear of the Dark!

Ο Θεός Άρης, της μάχης και του πολέμου! Τα λόγια του έκαναν τους αντίπαλους να δειλιάζουν και οι γκριμάτσες του να το βάζουν στα πόδια. Κάτι που ήταν έτοιμη να κάνει και η κριτική επιτροπή, στο πιο πάνω βίντεο. Ένα φόβο τον ζήσαμε πάντως…

4
Το λατινικόν!

O Θεός Απόλλων, της μαντικής τέχνης, του χορού και της μουσικής! Οι χορευτικές του ικανότητες είχαν θεραπευτικές ιδιότητες και αποτελούσαν το βασικό φάρμακο για τους αγέλαστους ανθρώπους. Θεραπευτικό και το πιο πάνω βίντεο, αφού όσοι το είδαν, σίγουρα ξέχασαν όλα τα προβλήματα τους, τουλάχιστο για το υπόλοιπο της νύχτας!

5
Σάκης Ρουβάς του Πειραιά!

https://www.youtube.com/watch?v=WQjgHA9-SFg

Η Θεά Εστία, επικεφαλής όλων των μεγάλων Θεοτήτων. Προστάτιδα της οικογενειακής ευτυχίας αλλά και του περίγυρου. Στο άκουσμά της οι θνητοί χαμογελούσαν και στο κάλεσμά της ξεσπούσαν σε γέλια! Όσο για τον Σάκη, δεν είμαι σίγουρη αν γέλασε ή έκλαψε, που ο κύριος πιο πάνω, προσπάθησε να τον μιμηθεί!

6
Αγάπη μόνο!

https://www.youtube.com/watch?v=j1VkoSU9QdU

Η Θεά Ήρα, αδελφή…. και σύζυγος του Δία. Ήταν προστάτιδα του γάμου και της συζυγικής πίστης. Η αγάπη που έτρεφε μέσα της συσσωρευόταν κυριολεκτικά και αποκλειστικά στα μπράτσα της! Ο ‘Αγάπη μόνο’ σας στέλνει δύο φιλιά στα… μπράτσα σας!

7
Ο Γώγος!

https://www.youtube.com/watch?v=oUCC3BH1vuk

O Θεός Δίας, ο πατέρας των Θεών και ο σπουδαιότερος από αυτούς. Σπουδαιότερος γιατί αν και σε μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει, να αγαπηθεί απο τους ανθρώπους και κυρίως να γράψει ιστορία! Ένας μικρός που άφησε εποχή χιλιάδων δεκαετιών.

8
Βας Βας Βας ο Παρασκευάς!

Ο Θεός Ηφαιστος, της φωτιάς, των ηφαιστείων και της μεταλλουργίας αλλά και προστάτης των τεχνίτων. Ήταν ακόμα ο κατασκευαστής των όπλων των θεών. Οι κινήσεις του καυτές σαν λάβα, η εμφάνιση του απλή σαν τεχνίτης και το τραγούδι του το όπλο για να κατατροπώνει τα γυναικεία θύματά του. Ο Βας Βας Βας, του έκλεψε την δόξα!

9
Η Νάταλι και το AIDS!

Η Θεά Αφροδίτη. Μοναδικό ατού της, η Ομορφιά! Οποιοδήποτε άλλο προσόν… παραμένει αδούλευτο!

10
Μόνος στη βροχή!

Η Θεά Αθηνά της Σοφίας, των τεχνών και του σώφρονος πολέμου… Η παρουσία της και μόνο ήταν αρκετή, ούτως ώστε οι κοινοί θνητοί να τρέχουν για να… κρυφτούν! Μακάρι μόνο η βροχή να μην είναι μπόρα, όπως και η πιο πάνω!

11
Τσιουπής!

Ο Θεός Ερμής, ο αγγελειαφόρος, ο κύρηκας και ψυχοπομπός, προστάτης του εμπορίου και των ληστών. Μιλούσε πάντα έξω απ΄ τα δόντια και κατηγορούσε τους ληστές του κράτους, ενώ παράλληλα τους προστάτευε μέσα από αυτό! Ο ένας και μοναδικός, Τσιουπής, δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα!

12
Γαβριελλα κιασε οτι τελει!

Η Θεά Άρτεμις… της άγριας φύσης, των ζώων και του κυνηγιού. Όπως με το κυνήγι που μπορείς με τα κατάλληλα σύνεργα να πιάσεις ότι ζώο θέλεις, (νόμιμα και μη), έτσι και εδώ μπορείς να πιάσεις ότι θέλεις… Με την συγκατάθεση του ατόμου, πάντοτε!

Ελπίζω να τους απολαύσατε!

Δες επίσης: Οι 10 κυπριακοί τρόποι που χαρακτηρίζουμε τον… “εγκέφαλο” όποιου μας νευριάζει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending