fbpx

Δείτε με ποιους Κυπραίους διάσημους μοιάζουν τα Pokemon!

Το PokemonGo έχει γίνει, πλέον, το πιο διάσημο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να περπατούμε στη Λήδρας και να πετάσσουνται μπροστά σου κοπελλούθκια να πιάσουν το Pokemon που έκατσε πάνω στα μαλλιά σου ή να φοβόμαστε να αφήνουμε τα κατοικίδια μας έξω στην αυλή, μπας και τα περάσουν για Pokemon τζιαι έρτουν να μας τα κλέψουν!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό, που μας κάμνει να θεωρούμε τα Pokemon, κομμάτι πλέον της ζωής μας. Τόσο πολλά που νομίζουμε ότι μοιάζουν σε Κυπραίους!

Μετά από το επιτυχημένο άρθρο του Κωνσταντίνου Τσιάρτα όπου παρομοιάζει τους ηθοποιούς του Game of Thrones με Κυπριακές διασημότητες, ήρτεν η σειρά να κάμουμε το ίδιο με τα Pokemon!

Nα πούμε απλά ότι το άρθρο έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να προσβάλει κανένα!

1
Pikachu – Χάρης Γεωργιάδης

Ο αγαπημένος σε όλους, Pikachu, μοιάζει αναμφίβολα με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών μας, Χάρη Γεωργιάδη! Δέτε τους, αφού είναι και οι δύο πολύ γλυκούληδες, ε έχουν τζιαι μιαν μικρήν ομοιότητα στα αυτούθκια τους, εν ήταν τζιαι πολλά δύσκολο να πούμε ότι μοιάζουν.

2
Jigglypuff – Χριστιάνα Αριστοτέλους

Ε άτε τωρά ναζούθκια τζιαι καμώματα τζιαι οι δύο. Τζιαι τζείνο το ροζούι πάει τους πολλά, εν μπορείτε να πείτε. Α, ρε Jigglypuff είδες με τι Κυπραία γυναικάρα μοιάζεις;;

3
Bulbasaur – Γιώργος Περδίκης

Εκτός του πράσινου χρώματος που έχει το συγκεκριμένο pokemon και μας θυμίζει το περιβάλλον και την οικολογία, έχουμε προσέξει πως αυτές οι δύο προσωπικότητες κάμμουν τζιαι το ίδιο γελούιν! Είμαι σίουρη όταν δει ο Περδίκης τον Bulbasaur εν να χαρεί αφάνταστα που ο κόσμος των pokemon, έχει εκπρόσωπο του!

4
Squirtle – Λούης Πατσαλίδης

Ένιξερω αν ο Squirtle εν ο πιο πελλός που τα pokemon, αλλά μια δόση πελλάρας φαίνεται να την έσσιει, όπως τζιαι ο φίλος, Λούης Πατσαλίδης! Ένιξερω γιατί, αλλά μοιάζουν πολλά ρε παιθκιά. Ε που ξέρετε, ίσως στην άλλη ζωή ο Πατσαλίδης να πάει να γίνει pokemon τζιαι να ψυχαγωγεί τα υπόλοιπα!

5
Snorlax- Δημήτρης Χριστόφιας

Τα λόγια είναι περιττά. Που να ήξερε ο πρώην Πρόεδρος μας ότι σε κάποιον άλλον κόσμο, έχει σωσία; Στον κόσμο των Pokemon λοιπόν εντοπίσαμε τον Snorlax και αμέσως μας ήρθε στο μυαλό ο Δημήτρης Χριστόφιας! Σαν το πουλουκκούι ο ένας, φωνάζουν ‘πούλουκκο’ τον άλλον!

6
Ninetales – Νίκος Αναστασιάδης

Αφήσαμε τον νυν Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τελευταίο. Λοιπόν, τα στοιχεία που μας οδήγησαν σε αυτή την ομοιότητα είναι γενικά αυτή η σοβαρότητα που υπάρχει στα δύο πρόσωπα, αυτή η μεγαλοπρέπεια, πως να το πω; Μεν σας πω ο Ninetales βάλλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, στις επόμενες Προεδρικές των pokemon!

Αυτά για σήμερα, νομίζω εγελάσαμεν αρκετά, αλλά μην ξεχνάτε το πολλύν PokemonGo κάμνει κακό! Με το μέτρο να παίζετε γιατί εν να έχουμεν προβλήματα!

Ευχαριστώ τον Αντρέα Αριστοτέλους για την έμπνευση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending