fbpx

Οι 10 λόγοι που σαν το καλοκαίρι στην Κύπρο δεν θα βρεις αλλού!

Πολλές είναι οι φορές που διαμαρτυρηθήκαμε, είτε για την αναπάντεχη ζέστη καθ’όλη την διάρκεια της μέρας, είτε για την υγρασία κατά την διάρκεια της νύχτας, είτε ακόμα και για τον έντονο ήλιο ενώ βρισκόμαστε στην παραλία ή έξω για βόλτα.

Ωστόσο, το καλοκαίρι στην Κύπρο δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα και οι λόγοι είναι από τους απλούς, οι απλότεροι.

Πάμε να δούμε 10 λόγους και θα πειστείτε!

1
Πρωταράς!

Οι παραλίες στον Πρωταρά είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης, και εμείς έχουμε το προνόμιο να τις έχουμε δίπλα μας! Πολλοί είναι οι τουρίστες που κατακλύζουν Αγία Νάπα και Πρωταρά!

2
Δουλειά – διασκέδαση στην θάλασσα!

Επειδή μπορείς να γράφεις άρθρο για το StudentLife ενώ απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου με θέα την θάλασσα! I do! Προνόμιο για λίγους να δουλεύουν στην θάλασσα!

3
Νυκτερινή ζωή!

Επειδή μπορείς να βρεις beachόμπαρα διεθνούς φήμης στην Λεμεσό αλλά και σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Σαν Κυπραίοι, ξέρουμε μια χαρά να διασκεδάζουμε τις νύχτες. Μπορεί ένα βράδυ που θα βγεις με φίλους να καταλήξεις από το Breeze (Λεμεσός) στο River Reggae (Αγία Νάπα)!

4
Αποστάσεις και γνωστοί!

Στην Κύπρο μπορείς να βρεις ένα εξοχικό, είτε δικό σου, είτε κάποιου φίλου σου για να κάνεις διακοπές! Το καλό του να είσαι στην Κύπρο είναι ότι ξέρεις τους πάντες. Οπότε κάποιος θα σου προσφέρει μια στέγη… καλοκαιρινή! Επίσης, η πιο μακρινή απόσταση στην Κύπρο είναι 2 ώρες δρόμος!

5
Λιμανάκι της Πάφου!

Το λιμανάκι της Πάφου είναι τόσο γραφικό λες και είσαι σε άλλη χώρα. Η Πάφος είναι που είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Κύπρου, έχει και το λιμανάκι, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

6
Πρωτεύουσα!

Οι καθημερινές και τα Σαββατοκυρίακα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα – σφύζει η Κύπρος από ζωή. Ακόμα και στην πρωτεύουσα, αφού τα καφενεία στην Λήδρας ακόμα είναι γεμάτα. Επίσης, αν ζεις στην πρωτεύουσα, και δεν αντέχεις την ζέστη και την κίνηση, κάθε Σαββατοκυρίακο μπορείς να κάνεις τον τουρίστα μέσα στην ίδια σου την χώρα! Η πιο μακρινή απόσταση από την πρωτεύουσα είναι λιγότερη από 2 ώρες!

7
Γεωγραφική θέση!

Είμαστε αεροπορικώς μία ώρα δρόμος από την Ελλάδα και τα ωραία της νησιά! Είμαστε 4 ώρες μακριά από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης! Ναι, με αυτή την έννοια είμαστε το κέντρο του κόσμου!

8
Φιλοξενία!

Στην Κύπρο είμαστε αρκετά φιλόξενοι. Προσπαθούμε να κάμουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τους φιλοξενούμενους μας. Για παράδειγμα δεν μιλούμε ούτε λέξη ρώσσικα (πλην του spaciba, ας είναι καλά ο Δάντης!) αλλά καταφέρνουμε να συνεννοηθούμε χρησιμοποιώντας μόνο την γλώσσα του σώματος.

9
Θαλάσσια σπορ!

Επειδή το καλοκαίρι δεν γίνεται βαρετό ποτέ! Μπορείς να απολαύσεις από θαλάσσια σπόρ μέχρι αναρρίχηση στον Κουρτελλόροτσο (ναι, εμείς οι Κύπριοι του δώσαμε το όνομα επειδή έχουμε πολλή φαντασία) της Πάφου, cliff jumping από το Κάβο Γκρέκο ή geocatching στο Λατσί.

10
Πόκεμον!

Επειδή έχει πόκεμον όπου κι αν κάτσεις! Οκ αυτό ήταν λίγο υπερβολικό αφού σε σύγκριση με άλλες χώρες είμαστε λίγο πίσω!

Και επειδή όπως λέει και η γνωστή ατάκα: το καλοκαίρι στην Κύπρο είναι η εποχή που το δέρμα γίνεται σκουρότερο, το νερό λίγο θερμότερο, η μουσική λίγο δυνατότερη και γελάμε λίγο περισσότερο!

Δες επίσης: Πάμε Λεμεσό: Οι 5 λόγοι που θα σε πείσουν ότι είναι must το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending