fbpx

Club αλά… κυπριακά: Πώς θα ήταν τα clubs με κυπριακά στοιχεία ΜΟΝΟ;

Kαλοκαιράκι, χωρίς εξεταστικές και υποχρεώσεις. Σίγουρα θα βγεις για κανένα ποτούι ή κανένα club πόψε.

Έχεις ανάγκη το ξεσάλωμα και να περνάς καλά με τα άτομα που αγαπάς, στα συνηθισμένα μέρη όπου συχνάζεις τωρά μεσ’ τον πύρουλο. Εφαντάστηκες, ξαφνικά, να είχαμε νέο Club στο νησί μας, αλά… Κυπριακά;

Τι θα βλέπαμε άραγε σε ένα club βαπτισμένο με το κυπριακό στυλ. Καθαρά για Κυπραίους και Κυπραίες. Με τους τουρίστες φυσικά να θωρούν με το στόμα ανοικτό.

Τι σκέφτεσαι ότι θα δεις;

 

1
Eίσοδος: Πώς θα σας φαινόταν το club στολισμένο με τα τριαντάφυλλα του Αγρού;

Oι συνηθισμένες είσοδοι είναι με έντονο και έξυπνο φωτισμό για να προσελκύσουν κόσμο. Και ο security στην άκρη να ψευτο-αγριοκοιτάζει. Καλύτερα τα τριαντάφυλλα από τον Αγρό. Μυρωδάτα και πολύχρωμα. Φτιαγμένα από τα χέρια του Κυπραίου αγρότη. Χωρίς υπερβολές και σπάταλη τεράστιου χρηματικού ποσού για να εντυπωσιάσει. Κάτι που πραγματικά θα καλωσόριζε τον κόσμο που καρκιάς…

2
Εισητήρια εισόδου με τις λίρες μας

Δολλάρια και ευρώ. Ξένοι που ρουφάνε το χρήμα. Αυτό γίνεται σήμερα σχεδόν σε όλα τα clubs. Θυμάστε τις κυπριακές λιρούες, προτού μπούμε στο ευρώ; Ένα club κυπριακό, που θα άνηκε σε έναν Κυπραίο επιχειρηματία, θα πλήρωνε τα Κυπριόπουλα του, με τις μοναδικές κυπριακές λιρούες, χωρίς τσουκτερές τιμές εισόδου για να πληρώσει ο κάθε Κυπραίος.

3
Σχεδιασμός χώρου αλά κυπριακά

Συνήθως ο σχεδιασμός γίνεται με ξένα μοτίβα. Όποιος το κατέχει με το σχεδιασμό χώρου, άνετα μπορεί να κερδίσει εντυπώσεις. Ας μην ξεχνάμε όμως, να τονίζουμε και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Γιατί να μη διακοσμούσαν με την Πέτρα του Ρωμιού τους 4 τοίχους, με τη βοήθεια ειδικού φωτισμού; Μοναδικό και ιδιαίτερο!

4
Κυπριακό ποτάκι με συνοδευτικά!

siousioukosΑλκοόλ! Να τρέχει παντού. Σίγουρα, σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περνάς καλύτερα. Μια ζωή την έχουμε. Όμως πάντα με μέτρο. Μην παρασυρθείς από τους ξένους. Έλα όμως που δεν μπορεί να λείπει και μια κουμανταρία από το μπαράκι! Επένδυση σε κυπριακά προιόντα. Αγαπούμε και στηρίζουμε τον τόπο μας.

Δεν θα λέγαμε όχι σε κυπριακά εδέσματα (π.χ. κανένα σιουσιούκο)!

5
Παραδοσιακή μουσικούα

1Συνήθως ακούμε μουσική ξένων καλλιτεχνών, που χάραξαν περίφημη πορεία. Αγαπημένος Τiesto, David Guetta κτλ… Τούτα ακούεις τα ούλλη νύχτα. ΟΜΩΣ:

Αγαπημένη Κυριακού Πελαγία. Σίγουρα θα είχε πλάκα να ακούγαμε ένα τέτοιο τραγούδι:

Είπα σου χτενίστου λλίο, τζι εν φεύκεις που το γυαλλί.
Μα αγαπώ σε όπως είσαι, τζι αστειεύκω σε πελλή.

MRBin

Θα αφήναμε τους ξένους με το στοματούιν τους ανοικτό.. Με έκφραση τύπου WHAAAAT?

6
Χορός και ξανά χορός μέχρι τελικής πτώσης

Χόρεψε, χόρεψε μέχρι όσο αντέχεις. Ώσπου να… φυρτείς. Μην ξεχνάς και τους κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς. Φαντάστου πώς θα ήταν να χόρευες με τη βρακούα.

Εν θα είχεν πλάκα;

7
Show με χορό

Οι ξένες χορευτικές φιγούρες αγαπήθηκαν τόσο πολύ. Πάντα τα μάτια των νέων είναι καρφωμένα στην πίστα, όπου κλέβει την παράσταση εκείνους που παρουσιάζει το show της βραδιάς. Eν θα είχε πλάκα να παρακολουθούσες κάτι όπως το πιο πάνω με τα ποτήρια;

8
Καμάκι αλά κυπριακά

Τα κλασσικά -άνοστα όμως- καμάκια των ξένων. Που αν τα πεις, ξέρεις ότι η κλασική Κυπραία εν θα γυρίσει καν να σε δει. Εν να παίξει πελλόν. Εν συγκρίνονται με τα δικά μας. Ο Κυπραίος απλά δεν θα έκανε καμάκι σε club. Απλά θα σε αποστόμωνε με ένα “Σσιόνα μου εσύ!

Πώς σου φαίνεται;
Εσύ εν να επήαινες σε έτσι club;

Δες επίσης: Οι 5 αλήθειες που μάθαμε (και είδαμε) για το “έξω” του Κυπραίου το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending