fbpx

Οι 10 καλύτερες ελληνικές σειρές που δεν χάνουμε ούτε στις επαναλήψεις!

Tο καλοκαίρι δεν είμαι fan της τηλεόρασης, λόγω του ότι λίγο-πολύ όλοι βγαίνουμε εκτός προγράμματος.

Παρόλ’ αυτά όλοι έχουμε κάποιες αγαπημένες σειρές -ανεξαρτήτως εποχής. Αυτές δεν τις χάνουμε ούτε και στις επαναλήψεις.

Τι κι αν οι περισσότερες ήταν πριν 10+ χρόνια; Εμείς τις αγαπάμε!

 

1
Κωνσταντίνου & Ελένης

Κι όμως, 18 χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική τους προβολή, οι δημιουργοί τους τότε δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι με τα νούμερα που έκανε τότε… Σήμερα οι κόποι τους καρποφορούν. Η Ελένη Βλαχάκη αναρχική, επαναστατική και αλάνι, που της αρέσει να κοντράρεται με τον παράξενο, μοναχικό, στρινιάρη καθηγητή της Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνο Κατακουζινό, ο οποίος προσπαθεί να γράψει για το περίφημο αποχετευτικό σύστμα στο Βυζάντιο που ακόμα δεν εξέδωσε…

2
Το Καφέ της Χαράς

Ο Χάρης Ρώμας πάλι αντισυμβατικός, επιβλητικός και συντηρητικός στο ρόλο του Δημάρχου Κολοκοτρωνιτσίου σε αντίθεση με την μοντέρνα, σέξυ και ανύπαντρη μητέρα πρωτευουσιάνα Χαρά (Ρένα Λοϊζίδου). Σε αυτή τη σειρά, παρατηρούμε στοιχεία του χωριού, αντίθετες απόψεις να συγκρούονται και ερωτικά ευτράπελα να συμβαίνουν.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το μοναδικό Φατσέα μες τις ξεχωριστές ατάκες του! Π.χ:

– Μην με διακόπτεις, μη γίνεσαι διακόπτης.

– Ζω μια τραγηδία.

– Από εδώ και τουφεξίς!

3
Θα βρεις το δάσκαλό σου

Εδώ όλες ερωτευτήκαμε τον γοητευτικό Μάριο Αθανασίου ή φανταστήκαμε κάποιον άλλον στην θέση του. Μπορεί να μην γελάσαμε και τόσο πολύ, παρά μόνο με τις γκάφες της Άσπας, αλλά γυναίκες απ’ όλες τις ηλικίες δεν έχαναν, ούτε χάνουν επεισόδιο – ούτε και στις επαναλήψεις. ΜΑΡΙΖΑ + ΘΑΝΟΣ = LOVE 4 EVER

4
Στο Πάρα Πέντε

Μην μου πείτε ότι δεν την έχετε δει καθόλου! Συνήθως προβάλλεται καλοκαίρι, αλλά όπου και να είμαστε, φροντίζουμε πάντα να τη δούμε, να σας εκμυστηρευτώ ότι εγώ την βλέπω και στο YouTube: “Theopoula – best of“. Η επιτυχημένη αυτή σειρά είχε φανταστικούς και αξιολάτρευτους ηθοποιούς, και πρόσφερε άφθονο γέλιο. Φώτης, Αγγέλα, Σπύρος, Ζουμπουλία, Ντάλια. Η φοβερή αυτή παρέα που ενώ είναι διαφορετικοί χαρακτήρες πολεμούν το κακό και δίνουν δικαιοσύνη! ΑΓΑΠΩ!

5
Ευτυχισμένοι Μαζί

Ο έρωτας των δύο αδελφών φέρνει τα πάνω κάτω το σπίτι, όπου μπαινοβγαίνουν οι πάντες: θείοι, θείες, γιαγιά, νονοί, φίλοι, φίλες κλπ. Όπως θα έλεγε και η Αμαλία (Στο Παρά Πέντε) Πολλιοίς Κόσμος…. Ο ερωτικός Μάρκος και η σοβαρή Εύα σε μία διαφορετική ιστορία αγάπης. Γελάσαμε με τον Φώτη και τις άπαικτες πλάκες του Θανάση και απολαύσαμε την εκρηκτική Κατερίνα Λέχου σε ένα διαφορετικό ρόλο – αυτό της μαμάς.

6
Η Νταντά

Η δεσποινίς Μαίρη Παπαδάκη που ανατρέπει τα πάντα μέσα στη βίλα του κύριου Άρη Μπακόπουλου με παιδιά τον Διονύση, την Σμαράγδα, την Γωγώ και παρέα… όλο το σόι της Μαίρης. Γι’ αυτό δεν ξεκολούσαμε από αυτή τη σειρά.

7
Θα σε δω στο πλοίο

Οι καρδιακοί φίλοι Λεωνίδας και Χάρης, η τρελή πλοιοκτήτρια, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, το ενωμένο αγαπημένο πλήρωμα και οι διάφορες παρανοϊκές διασκεδαστικές ιστορίες που συμβαίνουν κάθε φορά. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι για να μη χάνεις αυτή τη σειρά όποτε την ξαναδείχνει.

8
Πενήντα – Πενήντα

Έξι πενηντάρηδες, ώριμοι, ανώριμοι, έντιμοι, τίμιοι, αναξιόπιστοι κλπ. Έξι διαφορετικοί χαρακτήρες, με δραματο-κωμικές καταστάσεις.

9
Κάτω Παρτάλι

Ρεκόρ σημείωσε στα νούμερα τηλεθέασης αυτή η σειρά, πιο πρόσφατη σε αυτή τη λίστα. Συνεπήρε άτομα απ’ όλες τις ηλικίες… Η μυστικοπάθεια του χωριού, τα μαγικά φίλτρα, οι συνομωσίες κ.ά. Αυτά και άλλα πολλά, εξίταραν το ευρύ κοινό.

10
Είσαι το ταίρι μου

Άφησα την καλύτερη και πιο αγαπημένη για το τέλος. Ένα όνομα φτάνει για να ξυπνήσει τις γυναίκες και να τρέχουν σαν αγρίμια: ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ο μοναχικός, παθιάρης, ρομαντικός, ποιητής, κηπουρός, μοτοσικλετιστής (μπορείς να μιλάς για ώρες). Κρυφά ερωτευμένος με την «γεμάτη» νύφη από την Αυστραλία, κάτι που δεν παραδέχτηκε πότε μέχρι το τέλος! Εδώ γελάσαμε με τον Λάζαρο (η σειρά που ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός). LIKE!

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου;

 

Το άρθρο γράφτηκε από την αναγνώστρια μας Άντρη Ιωάννου
και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & VIRAL

 

Δες επίσης: 10 + 1 αξέχαστες ελληνικές σειρές που άφησαν εποχή στην τηλεόραση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending