fbpx

Γιατί ο Έρωτας δεν περιμένει τους μέτριους…

Πριν να ξεκινήσουμε, για να νιώσεις κι εσύ ότι νιώθω τωρά που γράφω, άφησε το πιο κάτω τραγούδι να παίζει στο background καθώς διαβάζεις το ακόλουθο άρθρο:

Πόσες νύχτες μες την κρυάδα, με το σακκούι, να της μιλώ και να ‘μαι έξω στο μπαλκόνι, να μεν ξυπνήσω τους δικούς μου. Τα ξημερώματα… να θωρώ τη νύχτα να αλλάσσει χρώματα που πάει να ξημερώσει και να μιλούμε.

 

1
Καταρχάς να σου πω ότι αυτό το άρθρο, είναι ίσως ότι πιο άμεσο έγραψα.

Kαταλαβαίνω σε απόλυτα. Θα το διαβάζεις τις γκρίζες νύχτες που νιώθεις μόνος σου, που θέλεις να τα σπάσεις ούλλα επειδή λείπει σου. Και τούτη η μοναξιά πονεί… και στοιχίζει σου.

2
Αν εχώρισες πρόσφατα, ρε δεν πα να ‘κούεις όπερα… αν δεν ακούεις Ρέμο, Καρρά και Παντελίδη, εν εχώρισες ακόμα.

Να κάθεσαι ώρες μπροστά που το computer σου, να πίνεις το τσιάρο σου, να θωρείς τον τοίχο και να αναρωθκιέσαι πώς τα εκάμετε έτσι. Ένα θα σου πω: Κανένας μα κανένας εν θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τζείνο που έχεις μέσα σου.

3
Ναι, εν καλοί και οι φίλοι, αλλά δούλεψε το μόνος σου.

Ο μόνος τρόπος να καθαρίσεις είναι να αφήσεις τη λύπη να σου χτυπήσει. Χωρίς να βάλεις εγωισμό του τύπου “εν ήμουν εγώ… έφταιεν“. Και μετά που τζείνον ούλλον τον πόνο, θα δεις ότι θα φκεις καλύττερος. Υπόσχουμαι σου το… 🙂

4
Αν το αίσθημα σου λείπει στο εξωτερικό, ή αν είσαι το αίσθημα που λείπει στο εξωτερικό, I’ve been there.

ΜΕΝ ΑΚΟΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ. Σίουρα οι παραπάνω εν να σου πουν “Παρέτα, μεν μάσσιεσαι και εν δύσκολο που απόσταση“. Έχουν δίκαιο. Όμως εγώ πάντα λέω ζήσ’ το! Εν ξέρεις πού θα φκει. Ίσως οι σχέσεις που απόσταση να εν πιο αληθινές… Διότι κρατά σας κάτι πιο δυνατό που το sex.

5
Φαντάστου ότι αντέχετε οι 2 σας, τελειώνει τες σπουδές του/της και έρκεται πίσω.

Πόσον δυνατοί θα είσαστε μετά μαζί; Ή να έρκεται για διακοπές και να θέλετε να περάσετε ούλλον τον καιρό μαζί! Να απολαμβάνεις κάθε ανοιγοκλείσιμο των ματιών, κάθε φορά που σε αγγίζει και ανατριχιάζεις… Κάθε σας βόλτα, τζείνες τες νύχτες που ήσασταν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο.

Κάθε αστείο που σου λαλεί, που έννεν αστείο, γελάς επειδή ο έρωτας κάμνει σε χαζοχαρούμενο.

6
Και να φεύγει. Κι εσύ να μένεις με τις αναμνήσεις..

Σκέφτου πόσο ρoμαντικό πράμα είναι (μεν παρεξηγήσεις που έβαλα την λέξη “ρoμαντικό”, είμαι της παλιάς σχολής) να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος, τόσα μίλια μακριά που σε νοιάζεται.

Φαντάστου μια μαγική κόκκινη κλωστούλα να σας ενώνει, που μόνο εσείς οι 2 μπορείτε να την κόψετε. Αν δεν αντέξει τζείνο που έχετε, έζησες το, και εν πειράζει.

Θα πονέσει η ψυχούλα σου, αλλά να λυπάσαι εκείνους που δεν έζησαν τον πόνο του έρωτα.

Ότι και όπου και να ‘σαι, ΑΓΑΠΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΤΟΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ και ΓΕΝΝΑΙΑ.

Γιατί ο Έρωτας δεν περιμένει τους μέτριους

 

Δες επίσης: Ο έρωτας από μια άλλη σκοπιά, πιο… εγωιστική!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending