fbpx

Οι πιο παράξενες φοιτητικές “πατέντες” που θα σου λύσουν τα χέρια!

Καθώς εξεκινήσαν οι σπουδές σου, νομίζεις ότι έσσιεις τα ούλλα κοπλέ καθώς σπουδάζεις. π.χ. στο διαμέρισμα που ενοικίασες για τις ανάγκες των σπουδών σου.

Διαπιστώνεις όμως σε μια φάση ότι λείφκεσαι πολλά πράματα, τα οποία εν σημαντικά για την επιβίωσή σου:

Π.χ. Το microwave για να βράζεις τα φαγιά της μάνας σου για να μεν μεινήσκεις νηστικός, την απλώστρα ρούχων για απλώνεις τα πλυμένα σου που το πλυντήριο, το σουρωτήρι για να στραγγίζεις τα μακαρόνια, που ως συνήθως τρώεις… Τζιαι η λίστα εν τελειώνει!

Τότε, είσαι ανάμεσα σε 2 επιλογές:

man-thinking

1η επιλογή: Να  πάεις να τα αγοράσεις τζιαι να δώκεις μια φάουσα ριάλια,

2η επιλογή: Να σκεφτείς καμία πατέντα” για να περάσεις…

Σίουρα αν δεν βαστάς μπακκίρα πάνω σου, μάλλον θα επιλέξεις την δεύτερη επιλογή, την “πατέντα“! Φυσικά, πρέπει να έσσιεις μπόλικη φαντασία, όρεξη τζιαι αθκιάση ώστε να σου φκει!

dirty-kitchen

Δες 7 έξυπνες πατέντες, που εσκεφτήκαν φοιτητές σαν τζιαι ‘σένα, εν ώρα δυσκολίας τζιαι… απενταρίας:

 

1
Θέλεις απλώστρα για τα ρούχα; Χρησιμοποίησε το σίδερο της κουρτίνας του μπάνιου!

Το μόνο που έσσιεις να κάμεις είναι να βάλεις καμία δεκαρκά κρεμαστάρκα στη σωλήνα που εν η κουρτίνα του μπάνιου. Μετά άπλωσε όσα ρούχα θέλεις μάνα μου!

Δοκίμασ’ το. Εν τζιαι χάνεις τίποτε!

2
Μηχανή για καφέ τζιαι.. hot-dogs!

Αφού έσσιεις που έσσιεις τη μηχανή του καφέ, χρησιμποιήα την για να ψήνεις τζιαι κανένα hot-dog. Το μόνο που έσσιεις να κάμεις είναι να βάλεις τα λουκανικούθκια μέσα στο δοχείο του καφέ, μαζί με μπόλικο νερό, ώστε να ψηθούν τζιαι τα ψωμούθκια που πάνω που εν η μηχανή για να βράσουν. Τζιαι μετά φάε όσα θέλεις!

3
Ρακέτα αλά… σουρωτήρι!

Καλή ιδέα, φτάνει όμως να παίζεις τέννις ώστε να μπορείς να χρησιμοπιήσεις την ρακέτα και ως σουρωτήρι… Αν τύχει τζιαι εν έσσιεις ρακέτα, τότε θα πρέπει να σκεφτείς τίποτε άλλο για να στρατζίσεις τα μακαρόνια σου.  Αλλιλως, εν να τα φάεις με το ζουμούι τους!

4
Κάμνεις party; Τούτη η παγοθήκη εν ότι πρέπει!

Αν λοαρκάζεις να κάμνεις κανένα partούι στο διαμέρισμα σου τζιαι εν έσσιεις τόπο μέσα στο ψυγείο για τις μπύρες, τα αναψυκτικά, τους χυμούς, τα ουήσκια, τις βότκες, κτλ., υπάρχει λύση: Αγόρασε ή δανείστου που κανέναν παρέα σου, μεγάλες κούππες διαφορετικών μεγεθών,  ενώσ’ τες μεταξύ τους (δες την πιο πανω εικόνα) τζιαι γέμισ’ τες με νερό τζιαι πάγο. Εξοικονομάς τζιαι χώρο τζιαι τα ποτά σου εν να παγώσουν στο πι και φι!

Δοκιμασμένο!

5
Handmade πιατούθκια για την πίτσα!

Επαράγγειλες πίτσα –ως συνήθως– με τους παρέες σου  τζιαι τα μισά πιάτα που έσσιεις εν άπλυτα (βαρκέσαι να τα πλύνεις). Τα υπόλοιπα που έσσιες εν ξέρεις πού ένει (μάλλον εν να τα έπιασε ο Κάσπερ).

Μια εύκολη πατέντα για να κάμεις πιατούθια είναι: Να μοιράσεις την κάσσια της πίτσας σε μιτσία τετραγονούθκια (δες την εικόνα). Έτσι, ο κάθενας θα έχει το πιατούι του χωρίς να χρειαστεί να λερώνετε άλλα πιάτα! Έξυπνο ένεν;

6
Ανδρικές παντόφλες από… μπουκάλες του νερού!

Σίουρα αν προσπαθήσεις να κάμεις έτσι παντόφλες, εν να πρέπει να έβρεις τζιαι το size της μπουκάλας που εν να σου κάμνει  ώστε να μεν εν μιτσιές σου.

Εγώ πάντως φορώ 41 size παντόφλες. Λαλείτε να βρίσκω 41 size σε μπουκάλες;!

7
Γυναικεία τακκούνια αλά… πατέντα!

Το καλύτερο άφησα το στο τέλος… Αγαπητές μου κορούες, γιατί να πηένετε στα καταστήματα τζιαι να ακριβογοράζετε τα ψιλοτάκκουνα σας, που τη στιγμή που μπορείτε να τα κάμετε οι ίδιες;

Πιάστε τις πλαστικές σας παντόφλες τζιαι κολλήστε που κάτω τους τάκκους που τα παλιά σας τακκούνια που θα πετάξετε…Τζιαι να ξέρετε ότι ίσως τούτη η πατέντα που εν να κάμετε, μπορεί να γίνει η επόμενη μόδα… So try it, εν τζιαι χάνετε κάτι!

Εσύ εν να δοκιμάσεις τούτες τις πατέντες ή εσκέφτηκες άλλη καλύττερη που τούτες;

 

Δες επίσης: 26 πανέξυπνες εφευρέσεις που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending