fbpx

5 μικροπράματα που μας φακκούν κέντρο όποτε μας τυχαίνουν!

Κάποιες φορές συμβαίνουν κάποια μικρά καθημερινά πράγματα που είναι ικανά να μας “ταράξουν” ολόκληρο το νευρικό μας σύστημα.

Σε όλους μας έχουν συμβεί πολλές φορές και όλοι έχουμε δυσανασχετήσει με αυτά.

Για να μην τα πολυλογώ πάμε να τα δούμε:

 

1
Το σχοινάκι της φόρμας

Από τα πιο σπαστικά μικροπράγματα που συμβαίνουν όταν φορείς φόρμα που έχει σσινούθκια για να ρυθμίσεις το μέγεθος της. Ενώ πάεις να την φορήσεις, το σσινούι εξαφανίζεται. Όταν το καταλάβεις, το μόνο πράμα που λαλείς είναι «όι πάλεεεε» και άτε να το φκάλεις που τζει μέσα που εμπήκε.

Αν προσπαθήσεις να το τραβήσεις, νιώθεις λες και κάμνεις… εγχείρηση ανοικτής καρδίας. Αν πάλε δεν προσπαθήσεις καν, σώζεις τα νεύρα σου από άλλο ένα σοκ.

2
Το ποτσούι που το πιπέρι να πέφτει ούλλο πας το φαΐ

Τούτο εν για όσους μαειρεύκουν και για όσους θέλουν να κάμουν λλίο πιο νόστιμα τα φαγητά τους. Εμένα πάντως έτυχε μου αρκετές φορές το εξής: Μαειρευκείς μια χαρά, το φαΐ εν έτοιμο να τελειώσει, πεινάς, περιμένεις πώς και πώς, τζιαι έρκεται η φάση που λαλείς “να βάλω τζιαι λλίο πιπέρι να γίνει ακόμα πιο ωραίο”. Πάεις να γύρεις λλίοοοοο πιπέρι ζιαι πέφτει ούλλο το ποτσί μες το φαΐ.

Παθαίνεις λλίο shock, κάθεσαι 5 λεπτά που πάνω τζιαι κλαίεις γιατί εσυνειδητοποίησες ότι εν σώζεται. Πρέπει να το πετάξεις.

Ενώ εμαείρευκες τόση ώρα, καταλήγεις να τρώεις… cornflakes.

3
Να χάνεις την κατσαρίδα που τα μάθκια σου

Οκ οκ τούτο εν για τους πολλά τολμηρούς για όσους έχουν το θάρρος να κυνηγούν κατσαρίδες. Κάθεσαι καλά-καλούλλικα τζιαι εμφανίζεται μπροστά σου κατσαρίδα. Τσιριλλάς τζιαι στέλλεις τζιείνον που εν δίπλα σου να τη σκοτώσει!

Βουράς την, κάμνεις απόπηρες να την σκοτώσεις αλλά η ύπουλη κατσαρίδα ξέρει καλά να ξεφεύγει. Τζιαμέ που την βουράς, βρέθεσαι να την γυρευκείς. «Πού να επήε τώρα;» σκέφτεσαι. Ταράσσεις ούλλα τα έπιπλα του σπιθκιού τζιαι τζείνη πουθενά. Αφού ψεκάσεις ούλλο το μπουκαλλούι Aeroxol, παραδίνεσαι.

4
Το νάιλον να κολλά παντού ΕΚΤΟΣ που το sandwich

Τούτο παιθκιά αλήθκεια εν ο χάρος μου! Έχω παλέψει άπυρες φορές με τη διαφανή μεμβράνη να καλύψω το φαγητό που έμεινε στο πιάτο. Ποττέ εν τα εκατάφερα. Πάντα ενικούσε τζιείνη. Αφού καταφέρεις να την ξικολλήσεις τζιαι να την τραβήσεις, ώστε να καλύπτει τζιείνο που θέλεις να τιλήξεις, έρκεται η ώρα να την κόψεις.

Παίρνεις βαθιά ανάσα τζιαι με αργά σταθερά βήματα προσπαθείς να την κόψεις, ώστε να μεν κολλήσει πουθενά. Πάλε όμως κολλά παντού, γινίσκεται μια μάζα τζιαι αποφασίζεις να πιάσεις ασημόχαρτο που εν κολλά πούποτε!

5
Να κόφκεται η παντόφλα ενώ περπατάς

Αυτή η άβολη στιγμή όταν είσαι κάπου χαλαρά με την φλιπ-φλοπ παντόφλα σου κι ενώ περπατάς αμέριμνος να κόφκεται. Εσύ να κοκκινίζεις που την ντροπή σου γιατί πρέπει να την… κολοσύρνεις.

Προσπαθείς να την σάσεις όπως-όπως, ώστε να φτάσεις να πάεις στο αυτοκίνητο. Ακόμα σσιειρότερα! Φκαίνει κάθε λλίο, ώσπου αποφασίζεις να πάεις ξιπόλητος – με τα βλέμματα να σε ακολουθούν…

Εσένα τι άλλο σου έτυχε τζιαι έσπασε σου τα νεύρα;

 

Δες επίσης: Τα 4 πράγματα που σπάζουν τα νεύρα μας όποτε μας τα κάμνουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending