fbpx

Οι 4 σπαστικές καταστάσεις που ζούμε (κάθε φορά) όποτε πέφτουμε να τζοιμηθούμε!

Μετά που μια κουραστική μέρα που είσσιες στο πανεπιστήμιο ή αλλού, το πιο λογικό πράμα που εν να κάμεις είναι να ξεκουραστείς: εν να κάμεις το μπανιούι σου, εν να φορήσεις τις πιζιαμούες σου τζιαι εν να μπεις μέσ’ τα σεντόνια για να δώκεις του ύπνου ν’ άψει. Τζιαι καλα κάμνεις. Επιβάλλεται!

Αφού δώκεις 2-3 γυρούς μέσ’ το κρεβάτι, βρίσκοντας -τελικά- την μερκά που βολεύκεσαι να τζοιμηθείς, τα μάθκια σου ως δια μαγείας εππιριλώσαν πάλε!

Τι εγίνηκε; Εξεκινήσαν, όπως εκατάλαβες, να εκδηλώνονται οι “συνηθισμένες σπαστικές καταστάσεις” που εν σε αφήνουν να τζοιμηθείς σαν το πουλούι.

Πάμε να τις δούμε:

 

1
Το βουητό της μούγιας

Εν ένα που τα πιο σπαστικά τζιαι αναπάντεχα πράματα που μπορεί να σου συμβούν την ώρα που εν να σε πιάει ο ύπνος.

Η μούγια εν τζιαι καταλάβει ότι προσπαθείς να τζοιμηθείς τζείνη την ώρα, τζιαι έρκετεαι φορμαρισμένη να σου πελλάνει τα αυτιά σου.

Νομίζει ότι εν πρωί ακόμα τζιαι ότι ο κόσμος έσσιει την αθκιάση να την βουρά να την σκοτώσει.

Α ρε μούγια, πότε εν να αλλάξεις τούτο το ρολόι σου τζιαι να έρκεσαι τις ώρες που πρέπει;

2
Το τσίμπημα της σκνίπας

Πραγματικά, τούτες οι σκνίπες εν αντέχουνται. Τσιμπούν σε αλύπητα όπου να ‘ναι τζιαι δημιουργούν σου μιαν φάουσα σημάθκια.

Σαν να έφκαλες ανεμοβλογιά (άσχετα αν την επέρασες). Α ρε σκίπνες, τι μας κάμνετε εσείς οι άτιμες!

3
Το νιαούρισμα του κάττου τζιαι το λάξιμο του σσιήλου

Άλλο τούτο. Εν μας κανούν οι μούγιες τζιαι οι σκνίπες, έχουμε τους σσιήλους τζιαι τους κάττους πάσ’ την κελέ μας.

Οι σσιήλοι λάσσουν αβέρτα γιατί θωρούν τους κάττους όπως τους λαούς τζιαι θέλουν να τους βουρήσουν που πίσω, ενώ οι κάττοι μαλλώνουν μεταξύ τους για τις καττές που θέλουν να… αγκαστρώσουν. Έλεος!

4
Το Drift των Κυπραίων οδηγών

Δαμέ τζιαι αμέν είναι η πιο σπαστική κατάσταση. Οι Κυπραίοι επειδή ξέρουν ότι σε κάποια φάση οι δρόμοι εν όφκεροι, λαλούν να το κάνουν Tokyo Drift: συνάουνται με κάμποσα αυτοκίνητα τζιαι αρκεύκουν να βάλλουν κόντρες μεταξύ τους, άσχετα αν ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί να τζοιμηθεί.

Εν λείπουν βέβαια που τούτο το παναήρι τα ξερογυρίσματα, τα οχταράκια τζιαι το βράσιμο των λαστίχων. Τζαι ύστερα, έχουν παράπονο γιατί έρκεται η αστυνομία να τους συνάξει τζιαι να τους πάρει στα κρατητήρια, να περάσουν την νύχτα τους τζιαμέ…

“Ζεις” τζιαι ‘σύ τούτες τις σπαστικές καταστάσεις την ώρα που προσπαθείς να τζοιμηθείς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending