fbpx

“Βραδιά του Ερευνητή 2016”: Μάθε τι μπορείς να δεις σε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση!

Σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία” στη Λευκωσία πραγματοποιείται η “Βραδιά του Ερευνητή 2016”. Αν σκέφτεσαι γιατί πρέπει να πας σε αυτή την εκδήλωση, απλά να σου πούμε ότι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη και στην έρευνα, μέσα από πειράματα, παιχνίδια, διαγωνισμούς και μουσική!

Η εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται και φέτος από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), σε συνεργασία με ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και άλλους φορείς του τόπου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης!

Στα περίπτερα της εκδήλωσης, ερευνητές θα παρουσιάσουν εργασίες τους και θα ενημερώνουν το κοινό για το ρόλο και τη σημασία της έρευνας στο σύγχρονο κόσμο καθώς και για τις καθημερινές, πρακτικές εφαρμογές των ερευνητικών τους αποτελεσμάτων.

Συμμετέχοντας λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με Κύπριους ερευνητές και το έργο τους, σε μια εορταστική και φιλική ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα, μπορείς να εμπλακείς σε πειράματα και έτσι να γίνεις κι εσύ για μια βραδιά ερευνητής!

Δες το πρόγραμμα της “Βραδιά του Ερευνητή 2016”!

cyrn2016-programme

Περισσότερα στο researchersnight.blogspot.com.cy ή στη σελίδα Βραδιά του Ερευνητή στο facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending