fbpx

UNic Now – Το νέο έξυπνο και πρωτοποριακό mobile app του Πανεπ. Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επενδύει στην εμπειρία των φοιτητών του και στην ενίσχυση των υπηρεσιών που τους παρέχει. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητές συσκευές “UNic Now” σχεδιάστηκε ειδικά για τους φοιτητές του, αλλά είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες IOS και Android συσκευών, και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Πανεπιστήμιο, την εποχή των έξυπνων κινητών επικοινωνιών.

Το “UNic Now” παρέχει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στις σπουδές τους και το Πανεπιστήμιο σε πραγματικό χρόνο, ως ένα έξυπνο και εύχρηστο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ του Πανεπιστημίου και των φοιτητών.

Το ευρύ φάσμα εργαλείων και χαρακτηριστικών που διαθέτει το “UNic Now” θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φοιτητών, όσον αφορά την έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση και διαχείριση σημαντικών πληροφοριών. Μεταξύ άλλων, με το “UNic Now”, οι φοιτητές θα έχουν:

  • πρόσβαση στο πρόγραμμα μαθημάτων τους και το πρόγραμμα των εξετάσεων τους,
  • ενημέρωση για ακύρωση ή/και αλλαγή μαθήματος,
  • ενημέρωση για την ακαδημαϊκή επίδοση τους,
  • πρόσβαση στο ημερολόγιο εκδηλώσεων,
  • τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις με βάση την τοποθεσία (Beacons Notifications),
  • όπως επίσης και την επιλογή έξυπνης πλοήγησης μεταξύ των 17 κτιρίων της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Το “UNic Now” έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και το έργο ανέλαβε η εταιρία Belugga, μια εδραιωμένη Digital Agency με βάση τη Λευκωσία, που μετρά περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Η Belugga είναι Microsoft Silver Certified Partner, Amazon Technology Partner, Google Partner και Bing ads Partner, ενώ εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη Bespoke on-line web συστημάτων και mobile εφαρμογών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending