fbpx

5 “μοναδικά” πράγματα που θα ζήσεις μόνο στην Αγγλία!

Η ζωή στην Αγγλία εν πολλά διαφορετική σε σχέση με όσα συνήθισες τόσα χρόνια.

Σε κάποιους αρέσκει, σε άλλους όχι, αλλά το σίουρο είναι ότιm σε όποια πόλη τζιαι να πάεις, θα ζήσεις κάποιες καταστάσεις τις οποίες εν έζησες ποττέ σου στην Κύπρο!

Ας δούμε 5 μοναδικά πράγματα που θα ζήσεις μόνο στην Αγγλία:

 

1
24/7 Delivery

Εν 3 το πρωί, κάμνεις μαραθώνιο Game of Thrones, σσιλλοπεινάς, τζιαι μες το ψυγείο έσσιεις μόνο βούτυρο τζιαι 1 φέτα μαρούλι. Έτσι απλά τζιαι ωραία παραγγέλλεις την πιτσούα σου που ένα 24ωρο, το οποίο θα σου πει ακριβώς σε πόσα λεπτά θα είναι έξω που σπίτι σου, τζιαι θα σου στέλλει τζιαι μηνύματα να σε ενημερώνει σε ποιο σημείο εν η πίτσα σου.

2
Κουπόνια & Freebies

Ως φοιτητής, που την 1η ως την τελευταία μέρα, θα σου διούν unlimited εκπτωτικά κουπόνια για τα πάντα, εστιατόρια, pubs, clubs, σούπερμαρκετ κ.ά. Ειλικρινά διούν σου συνέχεια, με το ζόρι, μες το πανεπιστήμιο, μες την πόλη, σύρνουν σου τα μες το γραμματοκιβώτιο σου, στη τσέντα σου, στο φαΐ σου… Ε να μαζευτούν τόσα πολλά, που θα έρτει το τέλος της χρονιάς τζιαι θα σου μείνουν τζιόλας!

3
Τυπικότητα

Τζείνοι που περιμένουν σειρά έχουν ούλλοι υπομονή, κανένας εν δυσανασχετά, τζιαι στέκουνται ο ένας πίσω που τον άλλο σαν να τζιαι εστήσαν τους με μοιρογνωμόνιο.

Όταν έσσιει διάβαση, οι πεζοί βουττούσιν μες τον δρόμο χωρίς να δούσιν καν ποτζεί ποδά, επειδή εν τόσο δεδομένο ότι εν να σταματήσουν ούλλα τα αυτοκίνητα. Στην Κύπρο πάεις να ρέξεις που μια διάβαση τζιαι ακούεις 3 πουρούες τζιαι 5 ξιτιμασσιές.

4
Άπειρες επιλογές

Βρίσκεις ό,τι μα ό,τι θέλεις, όποιο τζιαι να είναι το γούστο σου. Μουσική; Καταρχάς το κάθε club έσσιει που 5 αίθουσες που παίζουν διαφορετική μουσική. Mainstream, trance, R&B, 80’s, jazz, blues, rock, metal… θα έβρεις που ούλλα, είτε σε ένα μεγάλο club είτε σε ένα μικρό μπαράκι.

Φαγιά; Εγγλέζικα, αμερικάνικα, κινέζικα, ιαπωνέζικα, κυπριακά, ελληνικά, ιταλικά, μεξικάνικα, ινδικά, λιβανέζικα – ό,τι τραβά η ψυσσιή σου! Ρούχα; Έσσιει ρούχα για να ντύνεσαι με όποιο στυλ θέλεις. Highclass, εκκεντρικό, αθλητικό, προκλητικό, συντηρητικό, χίππικο, ροκ, gothic – τα πάντα!

5
Είσαι ο εαυτός σου!

Μπορείς να είσαι όπως ακριβώς θέλεις χωρίς να σου πει κανένας τίποτε. Εν ούλλοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, που εν πολλά συνηθισμένο να εν ο καθένας στον κόσμο του! Θα δεις κάποιο με headphones να χορεύκει μόνος του μες τη μέση του δρόμου, μια με πράσινο κοτσσινάδι τζιαι ξιρισμένη κκελλέ, κοπελλούθκια να φορούν τακκούνια, κοπελλούες να περπατούν ξυπόλητες σαν βρέσσιει, τζιαι πολλά άλλα…

Εν θα σε σχολιάσουν, γιατί απλά εν κόφτει κάνενα που κανέναν!

Έζησες τζιαι εσύ κάποιες που τούντες καταστάσεις;

Δες επίσης: Τι θα γινόταν αν οι Κυπραίοι… “κατακτούσαν” την Αγγλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending