fbpx

Η απάντηση στην αιώνια αντρική απορία: “Γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν δυο-δυο στις τουαλέτες;”

Μόλις διαβάσατε τον τίτλο του άρθρου, πιθανόν να σκεφτήκατε ότι πρόκειται για χαζομάρα, αφού το θέμα σας φαίνεται χαζό. Όμως, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν αυτή την χαζή απορία.

Κάθε φορά που βγαίνετε έξω, καθώς είστε στο τραπέζι του εστιατορίου ή του μπαρ, η μια κοπέλα λέει στην άλλη: “Θα πάω τουαλέτα. Θα έρθεις μαζί μου;” 

Να διευκρινίσουμε ότι πολλές φορές ούτε οι ίδιες οι γυναίκες γνωρίζουν γιατί το κάνουν αυτό. Για παράδειγμα, όταν ρωτήσαμε μερικές, η απάντηση τους ήταν ασαφής, αφού δεν θεωρούν ότι υπάρχει κάποιος λόγος ή εξήγηση σε αυτή την ερώτηση.

Μια καλύτερη όμως “έρευνα” οδήγησε στα εξής συμπεράσματα:

 

1
Κουτσομπολιό

Σίουρα, πάντα εν να υπάρχει κάτι να κουτσομπολέψουν οι γυναίκες και λογικά μπροστά στους υπόλοιπους εν δύσκολο να το κάμουν. Έτσι πολύ εύκολα, πηγαίνουν στις τουαλέτες μαζί και επ’ ευκαιρία αρχίζουν την γλωσσο-διάρροια!

  • “Μα είδες ίνταλως εντύθηκε η Mαρουλλού σήμερα για να’ ρτει να φάει σουβλάκια;” ή
  • “Νομίζω αρέσκω του Κωστή κόρη Γιαννούλα, εσύ θωρείς τον να με θέλει;..” κτλ.

Μην ξεχνάτε όμως κοπέλες πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

2
Φωτογράφιση – selfies

Εντάξει αν υπάρχει Κυπραία που πάει στις τουαλέτες με την κολλητή της τζιαι εν φκάλει έστω τζιαι 2-3 φωτογραφίες μαζί της, μάλλον κάτι θα πηαίνει Χ. Και οι 2-3 φωτογραφίες συνήθως αλλά 43 – μην σας πως τζιαι καμιά πενηνταρκά!

Ε μα συγγνώμη, πάντα τυγχαίνει ο φωτισμός να είναι ότι πρέπει για φωτογράφιση! Τις παραπάνω φορές όμως, στις φωτογραφίες, φόντο είναι η τουαλέτα, ο νιπτήρας, οι πετσέτες κτλ. τζιαι εντάξει βάλλεις τες τζιαι εσύ Facebook, Instagram, Snapchat τζιαι τρώεις περιπαίξιμο.

3
Λόγοι “ασφαλείας”

Πολλές κοπέλες είναι αρκετά “φοιτσιάρες” και φοούνται ότι μπορεί να κλειδωθούν μέσα στην τουαλέτα, ή ότι μπορεί κάποιος να ανοίξει την πόρτα. Έτσι, θέλουν πάντα μια ή τζιαι 2-3 (εν μας χαλά) φίλες τους να πηαίνουν μαζί τους τζιαι να στέκουνται bodyguards μπροστά που τις πόρτες.

Στην αντίθετη περίπτωση που θα παν μόνες τους και συμβεί κάτι ανάλογο, θα αρχίσουν να “τσιριλλούν” και να “παουρίζουν”!

4
Διόρθωση μακιγιάζ

Ε νομίζω χρειαζόμαστε πάντα την κολλητή μας όταν πρόκειται να διορθώσουμε το μακιγιάζ μας! Πόσο μάλλον αν εμείς οι ίδιες εν έχουμε ιδέα που μακιγιάζ. Έτσι πολλές γυναίκες παν δυο-δυο στις τουαλέτες προκειμένου να βοηθήσουν η μια την άλλη να καλλωπιστούν.

Επειδή όμως, ως γυναίκες εν έχουμε αίσθηση του χρόνου, καθούμαστε τζιαι γινούμαστε μάσκες που το πολλύν το βαψίμιν τζιαι μετά προσπαθούμε να τα σάσουμε τζιαι οι υπόλοιποι αρχίζουν και αγχώνονται αφού κάμμουμεν 500 ώρες!

chamos-sto-twitter-me-tis-diples-toualetes-sto-olympiako-kentro-tou-sotsi

Την επόμενη φορά που θα είστε έξω και η κοπέλα σας πάει τουαλέτα με την κολλητή της, δεν θα αναρωτιέστε το γιατί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending