fbpx

Οι 5 λόγοι που καθυστερούμε (πάντα) όποτε πάμε στα Labs του Πανεπιστημίου!

Ότι έτος τζιαι να είσαι, ένα πράμα εν το σίουρο: ξέρεις πού ένει τα Labs του Πανεπιστημίου για να πηαίνεις να τυπώνεις μούχτιν (ως ένα βαθμό βέβαια) τις διαλέξεις των μαθημάτων σου!

Σίουρα όμως, όσες φορές τζιαι να επήες στα Labs, εν να εφάες παραπάνω που μιαν ώρα για να τυπώσεις τζείνα που ήθελες. Φάση που την έζησα τζιαι εγώ μαζί σου!

Μα γιατί όμως να συμβαίνει τούτο το πράμα -σχεδόν- κάθε φορά που πηαίνεις στα Labs; Κάποιοι λόγοι πρέπει να διούν μια λογική εξήγηση σε τούτο ούλλο το κακό που μας βρίσκει!

Πάμε να τους δούμε:

 

1
Ίσσια που βρίσκεις τόπο για να κάτσεις.

Μπαίνεις της πόρτας των Labs τζιαι βλέπεις ότι έσσιει πολλούς. Κάποιοι που τούτους μάχουνται να τυπώσουν, ενώ καποιοι άλλοι κάμνουν οτιδήποτε άλλο που να μεν τυπώνουν: κάμνουν καμία εργασία ακούοντας τραούθκια με τα hand-free τους, μιλούν στο Facebook με τους παρέες τους, γυρεύκουν πράματα να γοράσουν που το Ebay, κτλ.

Νευριάζεις στιγμιαία που τζείνα που βλέπεις, αλλά ταυτόχρονα κάμνεις γλήορες κινήσεις με τα μάθκια σου, πέρκει έβρεις καμιά θέση για να κάτσεις. Σε κλάσματα δευτερολέπτου βρίσκεις μια θέση, τζιαι βουράς σαν τον πελλό να κάτσεις, πριν έρτει κανένας άλλος τζιαι πιάσει σου την.

Τζιαι διερωτούμαι εγώ: Καλάν, πιάνουν τηλέφωνο που το χάραμα του φου στα Πληροφορικά Συστήματα τζιαι κάμνουν προκράτηση τις θέσεις τζιαι πάντα εν έτσι full;

2
Εμάγκωσεν σου (πάλε) το computer.

Αφού ήβρες θέση τζιαι έκατσες, αρκεύκεις την typical διαδικασία: βάλλεις τους κωδικούς σου για να ανοίξει το computer, μπαίνεις BlackBoard, κατεβάζεις τις διαλέξεις τζιαι μάσσιεσαι να τις τυπώσεις. Αλλά -ως συνήθως- η τύχη σου εν κάττα μαύρη: το computer μαγκώνει (πάλε) τζιαι εν να πρέπει να το κάμεις restartΤζιαι άτε πάλε που την αρκή!

3
Ελείψαν σου οι κολλές που έσσιεις στο λοαρκασμό σου.

Αφού κάμει restart το computer τζιαι φέρει τα μίλια του, εν να ξεκινίσεις Θεού θέλοντος να τυπώνεις. Όμως, κάτι εθυμήθηκες τζείνη την ώρα που ήταν να πατήσεις το κουμπούι του “Print” (έφκαλε σου ακόμα τζιαι προειδοποίηση αλλά εν την είδες): οι κόλλες που είσσιες πιστωμένες στο λοαρκασμό σου έφαες τες ούλλες ως τη μια! Εν άφηκες ούτε μια κόλλα για δείγμα!

Νευριάζεις τζιαι ποφισάς τζείνη την φάση, γιατί ξέρεις ότι εν να θέλεις να κάμεις μια άλλη σπαστική διαδικασία: να πιστώσεις κόλλες στο λοαρκασμό σου. Δηλαδή, εν να θελεις να μπεις στο e-payment, να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία, να βάλεις τα στοιχεία της Visa σου για να γίνει η πληρωμή, κτλ.

Τζιαι άτε κάτσε να κάμεις τούτα ούλλα τα βήματα για να πιστώσεις μόνο 100 κόλλες στο λοαρκασμό σου! Αν ήταν κανένα πακέτο, να πεις okay!

4
Ελείψαν οι κολλές ή τα μελάνια που το printer του εργαστηρίου.

Okay, επίστωσες τις κόλλες στο λορκασμό σου τζιαι έστειλες τζείνα τα αρχεία που εκατέβασες -επιτέλους- για τύπωμα. Αλλά κάτι εγίνηκε παλε! To printer εν τυπώνει. “Μάλλον εν να τα έπαιξε” λαλείς, γιατί εν ακούεται τζείνο το βουητό που κάμνει κάθε φορα άμαν τυπώνει. Τότε τι κάμνεις; Πάεις τζιαι βρίσκεις τον υπεύθυνο τζιαι λαλείς του το.

Αφού έρτει ο υπεύθυνος τζιαι δει το, λαλεί σου -σταθερά- ότι ελείψαν οι κόλλες (ή τα μελάνια ανάλογα) τζιαι σάζει το επι τόπου! Τζιαι τότε το printer αρκέφκει να λειτουργεί κανονικά όπως πριν: κατζιαρίζει σαν το τράχτορ του παππού σου, ώσπου να τυπώσει τζείνα τα ευλοημένα τα copies σου.

5
Η σειρά για να πιάσεις τζείνα που τύπωσες.

Έφτασε η μεγάλη στιγμή να πιάσεις τα copies σου, μετά που τζείνα που ετράβησες πιο πάνω. Όμως, εν να πρέπει να βασανιστείς ακόμα λλίο. Why; Έσσιει τόσους πολλούς που καρτερούν να πιάσουν τα δικά τους copies, που νομίζεις ότι είσαι είσαι ακόμα στο opening του Η&Μ που εγίνηκε στη Λύδρας.

Γι’ αυτό, εν να πρέπει να καρτεράς τη σειρά σου! OMG! Βάλτε ρε κουμπάρε μου αλλό κανένα printer να κόφκουμε δρόμο τζιαι μεν είσαστε τόσον αβάττες!

Σημ.: Σίουρα εν λλιο δύσκολο να σου συμβούν τούτα ούλλα την ίδια ημέρα – εκτός τζιαι αν είσαι πολλά κάχτος! Αλλά ένα που τούτα ούλλα, εν να συμβεί!

Ποιο που τούτα ούλλα τυγχαίνει σου τζιαι ‘σένα κάθε φορά που πάεις στα Labs;

 

Δες επίσης: Οι 3 τύποι φοιτητών που (σίουρα) επήρε το μάτι σου σε κάθε σημείο του πανεπιστημίου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending