fbpx

Έσπασε το ρόδι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! (photos)

Την πρώτη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Γυναικών πέτυχε χτες βράδυ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού επικράτησε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με 2-6. Από 2 τέρματα πέτυχαν η Μαρία Γιάννη για τους γηπεδούχους και οι Ελένη Τουμπή, Αντωνία Πελοπίδα για τους νικητές.

Πολύ δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι που στο 6ο λεπτό προηγούνταν με 0-2 χάρη σε τέρματα της Άντρεας Οδυσσέως και της Τουμπή. Οι κυανόλευκες του Πανεπιστημίου Κύπρου παρά το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για κάτι καλό ωστόσο δυσκολεύονταν να τελειώσουν τις φάσεις που δημιουργούσαν. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από την άλλη, καλύτερο σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 4 τερμάτων χάρη σε 2 τέρματα της Πελοπίδα στο 18ο λεπτό και της Άντριας Κιρκίνη στο 20ο λεπτό.

Με την έναρξη της επανάληψης το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε καλύτερα πιέζοντας για να ξαναμπεί στο κυνήγι κέρδους από το παιχνίδι και μείωσε σε 2-4 χάρη σε 2 τέρματα της Γιάννη στο 32ο και το 35ο λεπτό. Μέχρι και το 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκλεισαν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο δικό του μισό προσπαθώντας να μειώσουν κι άλλο στο σκορ αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο, οι ερυθρόλευκες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανέλαβαν ξανά τα ηνία του παιχνιδιού και τέρματα από της Τουμπή και Πελοπίδα στο 46ο και 48ο λεπτό χάρισαν την νίκη στο πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας.

Έτσι, με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου το Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει τελευταίο χωρίς νίκη ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έσπασε το ρόδι και μάζεψε τους πρώτους του 3 βαθμούς.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Yasar B., Χριστοφόρου Γ., Ριχάπ Μ., Αναστάση Γ., Ρουσιά Α., Βασιλειάδου Μ., Χρυσοστόμου Ε., Παύλου Χ., Γιάννη Μ., Ιωσηφάκη Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Νικολάου Δ., Κιρκίνη Α., Πελοπίδα Α., Οδυσσέως Α., Τουμπή Ε., Στασίνου Μ., van der KoIk., Luna E., Schnukaty M

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending