fbpx

Κοκτέιλ «Επαναγνωριμίας» με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει κοκτέιλ «Επαναγνωριμίας» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:30 στο χώρο του, που βρίσκεται στην Πλατεία Ακροπόλεως.

Το ΚΕΠΛΗ Λάρνακας λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2002 και κατά την πάροδο των χρόνων έχει αναπτύξει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, εργαστηρίων και άλλων δράσεων στην πόλη και επαρχία Λάρνακας. Παρόλα αυτά, επιθυμία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων του με το κοινό της Λάρνακας, τους νέους αλλά και διάφορους τοπικούς φορείς.

Κατά την εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να γνωρίσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Οργανισμού Νεολαίας στην Λάρνακα αλλά και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το ΚΕΠΛΗ και γενικότερα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Κατά την εκδήλωση θα υπάρχει live link, catering και υπηρεσίες κοκτέιλ-μπαρ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αποτείνεστε στο 24822580 και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου www.onek.org.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending