fbpx

Education UK Exhibitions App: Η έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στο κινητό σου!

Η έκθεση Education UK που διοργανώνεται από το British Council σε όλο τον κόσμο και στην Κύπρο, αποτελεί την μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Η εφαρμογή Education UK Exhibitions περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων σε κάθε πόλη, άρα στην περίπτωσή μας στη Λευκωσία.

H εφαρμογή Education UK Exhibitions είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play

Πάμε να δούμε τις δυνατότητες της εφαρμογής:

1
Όλες οι εκθέσεις σε ένα app

Ανοίγοντας το app εμφανίζεται μια οθόνη, που δίνει τη δυνατότητα επιλέξεις ποια πόλη σε ενδιαφέρει. Άρα ακόμα και αν βρίσκεσαι εκτός Κύπρου, μπορείς να δεις σε ποιες πόλεις διοργανώνεται η έκθεση. Εμείς επιλέξαμε τη Λευκωσία, και ακολούθως εμφανίζεται μια νέα οθόνη με τις βασικές πληροφορίες της έκθεσης Education UK που θα γίνει στις 19-20 Νοεμβρίου στο Hilton Cyprus. Δες όλες τις πληροφορίες για την έκθεση εδώ!

2
Καθόρισε τις προτιμήσεις σου

Το app δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις προτάσεις για εκδηλώσεις και δραστηριότητες, απλά καταχωρώντας κάποια βασικά στοιχεία και στη συνέχεια τα ενδιαφέροντά σου. Με αυτό τον τρόπο η εφαρμογή προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σου στέλνει υλικό που είναι σχετικό με τα πεδία που σε ενδιαφέρουν.

3
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για την έκθεση

Στο επόμενο βήμα η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις πληροφορίες για την έκθεση στη ΛευκωσίαEvents, Universities, Language Schools, Schools & Colleges. Πατώντας στο εικονίδιο Universities παρουσιάζεται η λίστα με τα 66 πανεπιστήμια που θα συμμετέχουν στην έκθεση. Ρίχνοντας μια ματιά στη λίστα, μπορείς να μάθεις αν τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν θα βρίσκονται με τους εκπροσώπους τους στην έκθεση.

4
Όλα τα Βρετανικά πανεπιστήμια στο κινητό σου

Ίσως το πιο σημαντικό feature του app! Πατώντας πάνω σε κάθε πανεπιστήμιο, εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν. Αριθμός φοιτητών, link για την ιστοσελίδα, λίγα λόγια για το πανεπιστήμιο, δίδακτρα και πιο κάτω όλοι οι κλάδοι σπουδών που προσφέρει! Αρκετά εντυπωσιακό, αφού για να μαζέψεις όλες αυτές τις πληροφορίες θα χρειαζόσουν αρκετή ώρα “ψαξίματος” στο διαδίκτυο.

5
Βάλε φίλτρα για καλύτερο browsing

Εάν θεωρείς πως η λίστα με τα πανεπιστήμια είναι πολύ μεγάλη, η εφαρμογή σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Στην οθόνη με τα πανεπιστήμια, πατώντας πάνω δεξιά (στο εικονίδιο με τις 3 γραμμές) μπορείς να φιλτράρεις τη λίστα των εκθετών. Έτσι στην οθόνη σου θα εμφανίζονται μόνο τα πανεπιστήμια που προσφέρουν αυτό που ψάχνεις, άρα θα επιλέξεις ευκολότερα ποια θέλεις να επισκεφθείς στην έκθεση.

Πέρα από την έκθεση Education UK, το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή πληροφόρησης για την εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατέβασέ το κι εσύ σήμερα και απόκτησε πρόσβαση σε όλες τις πιο πάνω πληροφορίες!

H εφαρμογή Education UK Exhibitions είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play.

 

Δες επίσης: Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση στη Λευκωσία – Ενημερώσου για σπουδές στο Ην. Βασίλειο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending