fbpx

Τεχνολογία για όλους: Το ΤΕΠΑΚ και η Wargaming εμπνέουν τη νέα γενιά!

Με γνώμονα την ενθάρρυνση μικρών και μεγάλων να επιλέξουν τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρει ο τομέας της τεχνολογίας και να καταρρίψει τα στερεότυπα σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας, το Cyprus Interaction Lab και το ACM-Women Cyprus, με την υποστήριξη του Fulbright, του Association for Computing Machinery on Women (ACM-W), και του Cyprus Computer Society (CCS) πραγματοποιεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοικτό σεμινάριο.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών για την επαγγελματική τους πορεία στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το σεμινάριο ξεκινάει στις 14:00 και περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις με ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς και πρακτικά εργαστήρια που αφορούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας, δημιουργίας βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας και άλλα.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ!

Το κλείσιμο του σεμιναρίου θα έχει ως κύριους ομιλητές γυναίκες ερευνητές από τη βιομηχανία και την πανεπιστημιακή κοινότητα με θέμα “Διεθνείς Προοπτικές στην Εμπειρία του Χρήστη”  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχρηστίας.

Ομιλήτριες θα είναι η Sofia Chebanova, Lead User Experience Researcher της Wargaming.net και η Darelle van Greunen, καθηγήτρια στο Nelson Mandela Metropolitan University, στην Νοτια Αφρική.

Το σεμινάριο ενδυνάμωσης των γυναικών, Womenpower, αποτελεί ένα από τα προγράμματα μέσα από τα οποία το ACM-Women Cyprus, με την υποστήριξη του Fulbright και του Association for Computing Machinery on Women (ACM-W), επενδύει στην εκπαίδευση για τις νέες γυναίκες δημιουργώντας μία βάση μελλοντικών εργαζομένων έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα και την προκράτηση θέσεων για τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending