fbpx

Ανοιχτές ομιλίες από το CIIM: “Τι θέλουν πραγματικά οι εργοδότες;”

Το CIIM–Cyprus International Institute of Management και η διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Management Dr Olga Kandiskaia σας προσκαλούν σε δύο ανοιχτές ομιλίες με θέμα «Τι θέλουν πραγματικά οι εργοδότες;» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στη Λευκωσία και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στη Λεμεσό και ώρες 6 μ.μ-7 μ.μ.

Στη σύγχρονη εποχή με τόσο υψηλό ανταγωνισμό όπου οι θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες και οι υποψήφιοι πολλοί, έχετε αναρωτηθεί τι πραγματικά αναζητούν οι εργοδότες; Πώς διαλέγουν ανάμεσα σε τόσα βιογραφικά και τέλος πώς επιλέγουν το προσωπικό που θα εργοδοτήσουν;

Η ανοιχτή ομιλία θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα γίνει στην αγγλική γλώσσα. Την έναρξη θα κάνει η δρ Olga Kandiskaia διευθύντρια του MSc in Management όπου θα μιλήσει από τη δική της εμπειρία από την αγορά για το τι ψάχνουν οι εργοδότες. Κύρια ομιλήτρια θα είναι η κα Βαλεντίνα Χαραλάμπους από τη Work Channel Human Resources Solutions εταιρεία εξευρέσεως εργασίας και προσωπικού.

Στο τέλος των ομιλιών θα μπορεί το κοινό να θέσει ερωτήσεις και να πάρει συμβουλές από τις ειδικούς. Θα ακολουθήσει κοινωνική δικτύωση των παρευρισκόμενων.

unnamed

Σίγουρα είναι μία ομιλία που έχετε να μάθετε πολλά για την αγορά εργασίας του σήμερα!

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε: 

CIIM Λευκωσία: Λεωφόρος Ακαδημίας 21, Αγλαντζιά

CIIM Λεμεσός: Χαϊδαρίου 3-5, Λεμεσός (απέναντι από το ξενοδοχείο Αλάσια)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77 77 42 24

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending