fbpx

Απόλυτο και πρωτιά για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! (photos)

Έχοντας το απόλυτο με 12 βαθμούς και χωρίς να έχει χάσει σετ πάει στη δεύτερη φάση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού επικράτησε χτες βράδυ του Πανεπιστημίου Frederick με 0-3 σετ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι αφού οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Frederick και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδειχναν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το κρίσιμο πρώτο σετ. Οι φιλοξενούμενοι με κρύο αίμα σε αρκετές περιπτώσεις τελείωναν τις φάσεις με αποφασιστικότητα την ώρα που οι γηπεδούχοι έψαχναν να βρούν ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτή η εικόνα έφερε και μικρή διαφορά στο πρώτο ταίμ άουτ (11-16), διαφορά που διευρύνθηκε μάλλον εύκολα στη συνέχεια του σετ με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να κάνουν το 0-1 (16-25).

Η απώλεια του πρώτου σετ επηρέασε τους κυανόλευκους που έκαναν πολλά λάθη στο δεύτερο και επέτρεψαν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που ήταν εμφανώς ανώτερο να το πάρει εύκολα με 10-25 πραγματοποιώντας έτσι το 0-2 σετ.

Με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να “σκοτώσουν” το παιχνίδι και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ξαναμπούν στην διεκδίκηση κέρδους από το παιχνίδι ξεκίνησε το τρίτο σετ.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δούμε και τον ωραιότερο πόντο στο παιχνίδι όταν μετά από μια σειρά ράλι κατά τα οποία ο πόντος άλλαξε πολλές φορές, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πανηγύρισε το 2-8. Ο φανταστικός αυτός πόντος φαίνεται πως ήταν και το σημείο – κλειδί του παιχνιδιού αφού οι ερυθρόλευκοι πλημμύρισαν με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και διατήρησαν διαφορά ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ. Έτσι έκαναν το 0-3 (17 – 25) και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη που τους στέλνει στα πλει – οφ να αναμετρηθούν με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο Frederick, απ’ την άλλη, τερμάτισε 3ο στη βαθμολογία και θα αναμετρηθεί με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πανεπιστήμιο Frederick: Πάπαλλος Π., Κόκκινος Στ., Δημητρίου Ν., Θεοφίλου Δ., Καλαφάτης Κ., Μυτιληναίος Β., Φαρχάν Κ., Λουκά Λ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Stojakov B., Ερωτοκρίτου Α., Φραγκιαδάκος Π., Lukovic L., Κουτσελάκης Λ., Lowcaar  N., Lowcaar L., Dzhurov M., Παπαδάκης Γ., Σπύρου Α., Κουλέντης Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending