fbpx

«Career Academy»: Πήγαινε στο εκπαιδευτικό διήμερο από τον ΟΝΕΚ!

To «Career Academy» είναι ένα εκπαιδευτικό διήμερο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για θέματα καριέρας σε νέους, φοιτητές, υποαπασχολούμενους ή άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση.

Διοργανώνεται για 3η φορά από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και φέτος θα υλοποιηθεί από τις 2-4 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Ε-Hotel» στα Περβόλια Λάρνακας.

1
Τι κερδίζει κάποιος με τη συμμετοχή του σε αυτή τη διοργάνωση;

Με τη συμμετοχή στο Career Academy ένας νέος μπορεί να πάρει γνώσεις σε θέματα δικτύωσης και personal branding, να διορθώσει το βιογραφικό του σημείωμα, να πάρει συμβουλές για τη συνέντευξη εργασίας από ειδικούς στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού αλλά και να γνωρίσει πώς κάποιοι νέοι στη Κύπρο τόλμησαν και πέτυχαν επιχειρηματικά.

Επιπλέον, θα έρθει σε επαφή με άλλους νέους που αναζητούν εργασία, θα συζητήσει με επιχειρηματίες και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού για τις νέες τάσεις της αγοράς καθώς και τις δεξιότητες και ικανότητες που πρέπει να έχει ένας νέος για να πετύχει στην αγορά εργασίας του σήμερα.

2
Πώς μπορεί κάποιος νέος να συμμετέχει ή να πάρει περισσότερες πληροφορίες;

Αν θέλει κάποιος νέος να δηλώσει συμμετοχή στο Career Academy μπορεί να συμπληρώσει τη διαδικτυακή δήλωση συμμετοχής https://goo.gl/2kHa81, να καλέσει στο τηλέφωνο 77772757 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο www.onek.org.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending