fbpx

Πόλος έλξης για άλλη μια χρονιά η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση του British Council!

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε, το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου, για άλλη μια χρονιά η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση του British Council προσελκύοντας το ενδιαφέρον μαθητών, φοιτητών και γονιών. Η έκθεση, που διοργανώθηκε με τη στήριξη της UNITE STUDENTS και του IELTS, προσέλκυσε πέραν των 4000 επισκεπτών.

Στην έκθεση, έδωσαν το παρόν τους εκπρόσωποι 67 Βρετανικών Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων ενώ διοργανώθηκε και μια σειρά παρουσιάσεων και σεμιναρίων, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολιστική ενημέρωση για τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

exhibition2

Μαθητές, φοιτητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών που το κάθε πανεπιστήμιο προσφέρει καθώς και για τα διαθέσιμα προγράμματα οικονομικής στήριξης και χρηματοδότησης. Παράλληλα, οι σύμβουλοι του British Council παρείχαν πληροφόρηση, καθοδήγηση και συμβουλές σε μαθητές και φοιτητές για τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων τους. Πέραν αυτού, τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έκαναν μια πολύπλευρη παρουσίαση της ζωής και των σπουδών στη Βρετανία καθώς και συγκεκριμένων κλάδων σπουδών.

Το British Council Cyprus θα συμμετάσχει και στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 17 με 19 Φεβρουαρίου μέσω ειδικού τμήματος στην έκθεση για τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ινστιτούτα. Περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω έκθεση θα δημοσιευθούν σύντομα στο: www.edufair-cyprus.eu

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending