fbpx

Έτσι εξασκούνται στο “κορυφαίο σπορ” οι Κύπριοι!

“Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά που παρουσίασε η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις των Κυπρίων.”

Αυτό θα μπορούσε να είναι απόσπασμα ενός δελτίου τύπου σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου. Εδώ όμως δεν θα διαβάσεις κάτι τέτοιο. Αντίθετα, φίλε μου καλέ, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και δες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Pornhub πώς οι Κύπριοι εξασκούν αυτό το πολύ ενδιαφέρον σπορ.

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Αρχή με τη γενικότερη εικόνα!

  • Αντέχουμε λίγο περισσότερους από τους άλλους!

9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα είναι ο μέσος χρόνος που περνά ένας Κύπριος στο Pornhub! Αυτό είναι 5 δευτερόλεπτα περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο! Μπράβο μας ρε παιδιά!

  • Το πορνό δεν είναι αντρικό προνόμιο!

Μάλιστα φίλε μου, ποσοστό 29% – αλλιώς 1 στους 3 Κύπριους επισκέπετες είναι γυναίκα! Έτσι για να μην νομίζετε πως το όμορφο φύλο δεν έχει ανάγκες… Γατάκια! Μάλιστα, το ποσοστό αυτό είναι 5% ψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 24%!

  • Ποιοι βλέπουν το περισσότερο πορνό στην Κύπρο;

Παγκόσμια, ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών του Pornhub είναι 35 χρονών! Στην Κύπρο είναι 38 ετών!

  • Δεν θα πιστεύεις ποια μέρα βλέπουμε πορνό περισσότερο!

Σαβατοκύριακο; Παρασκευή; Και όμως όχι! Η μέρα που οι Κύπριοι επισκέπτονται τη γνωστή ιστοσελίδα περισσότερο είναι η Τρίτη, κυρίες και κύριοι! Αν το αναλύσεις και λίγο έχει την λογική του, αφού το μέσο της βδομάδας θεωρείται το πιο “αντιεμπορικό” κομμάτι για ερωτική συνεύρεση. Έτσι καταφεύγουμε στο Pornhub.

Όσο για τη μέρα που οι Κύπριοι κινούνται λιγότερο στο Pornhub είναι η Παρασκευή! Μην ψάξετε λόγο.  Το Σαββατοκύριακο είναι κοντά, άρα και η ξεκούραση με το έτερον ήμισυ!

  • Για άλλους ώρα για καφέ, για τον Κύπριο ώρα για σεξ!

Η λογική θα έλεγε πως ο περισσότερος κόσμος μπαίνει στο Pornhub το βραδάκι, όταν κουρασμένος από τη δουλειά, θα ήθελε να ξεκουραστεί “ποιοτικά”! Έλα όμως που η πιο πολυσύχναστη ώρα των Κύπριων στη γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου είναι 15:00-16:00 το απόγευμα; Ναι, εκείνη η στιγμή της μέρας που άλλοι λαοί πίνουν τσάι ή καφέ! Είμαστε πολύ μπροστά λέμε!

2
Ποια θα μπορούσε να είναι η κορυφαία αναζήτηση των Κυπρίων;

Η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα είναι πέρα για πέρα απλή: “Greek”. Τόσο απλό, αφού ο Κύπριος θέλει κάτι να ταυτιστεί και στο πορνό. Ψηλή θέση στα γούστα μας έχουν και το “Lesbian”, “Cypriot” αλλά και “Step mom”!

3
Η Κύπρος ψηφίζει λεσβιακό!

Είδαμε τι ψάχνει ο Κύπριος πιο πάνω. Το τι ψάχνει με το τι βλέπει όμως, έχει μεγάλη διαφορά. Βλέπετε, τον Κύπριο (και την Κύπρια όπως έδειξαν και οι παραπάνω πίνακες) τον τραβά το λεσβιακό, αφού αυτή είναι η κατηγορία που βλέπει περισσότερο! Μάλιστα, φίλες και φίλοι!

Ακολουθεί η κατηγορία MILF σε απόσταση στήθους (ούπς!) και από κοντά οι κατηγορίες Teen και Anal. Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε αρκετά kinky! Αυτά έχεις άμα είσαι ερωτικός λαός!

4
Mia Khalifa, είσαι η αγαπημένη μας!

Η πορνοστάρ από τον Λίβανο είναι η πρώτη στις αναζητήσεις των Κυπρίων. Ακολουθεί η Μαριάννα Ντούβλη (να μην αναφέρουμε ξανά την ταύτιση, το εμπεδώσαμε, νομίζω!) και στη 3η θέση η Lisa Ann.

5
Λεσβιακό οι γυναίκες, MILF οι άντρες!

Η κατηγορία “Lesbian” είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφαία θέση στις αναζητήσεις των γυναικών της Κύπρου. Όσο για τους άντρες, στη μάχη ανάμεσα σε “teen” και “milf” νικά με μικρή διαφορά η 2η!

6
Ναι, ποιοι είναι οι πρωταθλητές όμως;

Είπαμε πιο πάνω πως αντέχουμε 9.25′ λεπτά μέσα στην ιστοσελίδα, σωστά; Ανά επαρχία όμως, παρουσιάζονται σημαντικές διαφορές. Οι Παφίτες βλέπετε, αντέχουν 16 δευτερόλεπτα λιγότερα από τον μέσο όρο και είναι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στη σχετική λίστα (sorry, guys!). Τον τίτλο του πρωταθλητή κερδίζουν οι Λευκωσιάτες και οι Λαρνακείς, που αντέχουν 1 δευτερόλεπτο περισσότερο από τον μέσο όρο! Σαμπάνιες για τους νικητές, παρακαλώ!

7
35άρηδες και κάτω, ανήκετε στην πλειοψηφία!

Όπως μπορείτε να “διαβάσετε” και στον πίνακα παραπάνω, οι ηλικίες 18-24 και 25-34 αποτελούν το 51% των Κυπρίων που μπαίνουν στο Pornhub. Ψιλοαναμενόμενο έτσι; Μιλάμε άλλωστε για ηλικίες που το αίμα βράζει! Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και εκείνο το 7% ανθρώπων ηλικίας 65+ που επισκέπτονται τη σελίδα. Πονηρούληδες!

Δεν περιγράφω άλλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending