fbpx

Με το δεξί για την υπεράσπιση του τίτλου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Επίδειξη ισχύος έκανε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην πρεμιέρα του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών αφού επικράτησε εντός έδρας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (87-46) ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου του.

Φουριόζικα μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι σπρώχνοντας το ΤΕΠΑΚ στα σχοινιά θέλοντας να επιβληθούν από νωρίς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η λήξη της πρώτης περιόδου να βρεί τις 2 ομάδες στο 32-7. Παρόμοιο και το σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο με το ΤΕΠΑΚ να προσπαθεί αλλά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να είναι ανώτερο. Έτσι, ο φωτεινός πίνακας στο ημίχρονο έγραφε 55-16.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τους φιλοξενούμενους ακόμα πιο βελτιωμένους αφού δεν ήθελαν να παραδώσουν τα όπλα τόσο απλά. Από την άλλη, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εφησυχάστηκε με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 73-29. Στην τελευταία περίοδο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ακόμα περισσότερο με σκοπό να μαζέψουν όσο μπορούν την διαφορά, οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι με το επιμέρους σκόρ της περιόδου να είναι 14-17 για το ΤΕΠΑΚ και το τελικό σκορ να είναι 87-46.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Καραπιδάκης Α., Αυγουστίνου Γ., Χρήστου Στ., Μιχαήλ Σ., Πηλαβάς Χρ., Ignatovsky S., Αντωνίου Σ., Κυριακίδης Μ., Θεοδόση Μ., Κασίνος Ι., Banany A.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμο Κύπρου: Χριστοφή Μ., Λύτρας Ν., Παλατές Χ., Καλτσίδας Β., Καραγιάννης Π., Κελάδης Α., Κοντού Χρ., Στυλιανού Χρ., Καλτσούνας Δ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending