fbpx

Ντέρμπι που έκοβε την ανάσα με νικητή το Ευρωπαϊκό!

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη χθες στο κλειστό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο νήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 64-57.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού φάνηκε πως οι 2 ομάδες είχαν διάθεση να προσφέρουν μπόλικο σασπένς με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει στο ισόπαλο 16-16. Σε παρόμοιους ρυθμούς κύλησε και η δεύτερη περίοδος με τους γηπεδούχους του Ευάγγελου Κώστα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ελάχιστο προβάδισμα (29-28).

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με καμία από τις 2 ομάδες να μην μπορεί να επιβληθεί της άλλης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάθε επίθεση, κάθε άμυνα να είναι πραγματική μάχη με σκοπό την τελική επικράτηση. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε το Ευρωπαϊκό να προηγείται με 46-44.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ο ορισμός του “πέφτουν κορμιά”. Καμιά από τις 2 ομάδες δεν έδειχνε διατεθειμένη να δεχθεί ήττα. Η διαφορά παρέμενε στο πιο χαμηλό της σημείο με αποτέλεσμα 25 δευτερόλεπτα πριν την λήξη το σκορ να είναι στο 59-57. Κάπου εδώ, οι καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και με ένα σερί 5-0 πήραν μια σπουδαία νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ζαρογιάννης Θ., Σολωμού Σ., Σέππος Κ., Μπουρίκας Γ., Γιαμένης Β., Γιαχνάκης Σ., Κουμής Μ., Καρακάσης Ε., Ματακίδης Κ., Κίνγκας Α., Κουτουμπάς Γ., Τσάκωνας Ν.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαννάρης Γ., Βίκτωρος Ε., Καραγιώργης Σ., Σπαρτάλης Κ., Ρούσου Π., Γαβριήλ Δ., Χειμώνας Κ., Αντωνιάδης Σ., Χαννούν Ζ., Μιλής Κ., Τσέλιος Γ., Λεβένης Γ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending