fbpx

Βραβείο EY εις Μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η ΕΥ Κύπρου απένειμε στις 9 Φεβρουαρίου 2017 το «Βραβείο EY εις Μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου», κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το βραβείο θεσμοθετήθηκε το 2004 από την ΕΥ και απονέμεται κάθε χρόνο σε τελειόφοιτη προπτυχιακή ή μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία διακρίνεται για τις ηγετικές της ικανότητες καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της. Η απονομή γίνεται εις μνήμη της Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου, ηγετικής φυσιογνωμίας της ΕΥ Κύπρου, η οποία απεβίωσε νωρίς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε μεγάλος αριθμός φοιτητριών του Πανεπιστημίου οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή. Το βραβείο ύψους 2.500 Ευρώ, απονεμήθηκε στη Δώρα Γεωργίου, τελειόφοιτη διδακτορική φοιτήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής, η οποία διακρίθηκε για την ικανότητα έμπνευσης και παρακίνησης, την ύπαρξη οράματος για το μέλλον, το ανοικτό τους πνεύμα, την επιτυχημένη ομαδική τους δράση και για άλλες της ικανότητες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending