fbpx

Πήγαινε στις Διαλέξεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου!

H σειρά διαλέξεων «Βυζαντινό Σεμινάριο» που διοργανώνει το προπτυχιακό πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου συνεχίζεται με τη διάλεξη «Βυζάντιο και Κεντρική Ευρώπη τον 11ο και τον 12ο αιώνα» από τον Marek Meško (Masaryk University, Brno, Τσεχία). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Μ. Αλεξάνδρου 10, Παλιά Λευκωσία). Πολύτιμο συνεργάτη σε αυτό το εγχείρημα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τις εκδηλώσεις υποστηρίζει το Σωματείο Φοιτητών και Αποφοίτων του προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό».

Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017, στις 18:30, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου δίνει διάλεξη με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Non Financial Reporting». Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου της κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου (περιοχή Αγ. Παρασκευής–Χίλτον, Λευκωσία).

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για εισδοχή στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ως τις 29 Μαρτίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες: www.ouc.ac.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending